DESET razloga zašto su devojke koje slušaju TECHNO NAJBOLJE!!!

 DESET razloga zašto su devojke koje slušaju TECHNO NAJBOLJE!!!

 

Ostaju do kasno, uvek žele samo najbolje, uvek traže najviše od muzike koju slušaju, njihovih prijatelja i života i uvek su za avanture. Mi vam donosimo deset razloga zašto su devojke koje slušaju TECHNO NAJBOLJE. 

1. ONE SU NEZAVISNE OD TUDJEG MIŠLJENJA

Iz nekog razloga izgleda da društvo i dalje smatra da su devojke predodredjene da slušaju samo balade i emotivne pesme i kada momcima kažu da slušaju techno, oni se samo nasmeju, ali one se ne obaziru na to, jer su nezavisne od tudjeg mišljenja i muške diskriminacije.

2. IMAJU IZDRŽLJIVOST:

To su one devojke koje vidjamo na podijumu kluba, nekog hangara ili čak i aftera u ranim jutarnjim časovima, jer su one tu zato što vole techno muziku, neobaziru se na mišljenja drugih ljudi kada je vide da dolazi kući u sedam ujutro, a i sagoreće koju kaloriju više ostajanjem na rejvu do sedam ujutro.

3. NE NOSE ŠTIKLE I UŽIVAJU U OPUŠTENOM ODEVANJU

90% Devojaka podrazumeva da izlazak u klub nije izlazak bez štikli, ali devojke koje VOLE TECHNO se na to neobaziru, jer one imaju svoje starke i kolekcije raznih patika u kojima se osećaju opušteno i lagadno u kojima mogu da djuskaju celu noć, a ne kao ostale devojke koje jedva izdržavaju na štiklama da bi nekom drugom bile zgodne itd.

4. PATITI ZA DEČKOM

Hmmmmmmmm, devojke koje slušaju techno jako malo pate za bivšim momcima, jer je tu uvek TECHNO MUZIKA i mnogo sjajnih rejvova sa drugarima i drugaricama do kasno u noć uz koje je jako teško misliti na tu osobu pored sjajne muzike i još boljeg provoda.

5. NE POZIRAJU FOTOGRAFU KLUBA PO CELU NOĆ 

One su došle da uživaju u muzici i provodu, a ne da se nameštaju fotografu u klubu i da paze gde im je kosa i kako će ispasti na slici. Devojke koje vole techno su tu došle da se iskaču i neće im sigurno smetati i ako se malo oznoje zarad prave muzike.

6. JEDNAKOST IZMEDJU MUŠKARACA I NAS U VEZI PLAĆANJA U KLUBU

One nisu one nafurane devojke koje u klubu samo čekaju da im neko plati piće i ostale sitnice, one su tu došle da se provedu i da slušaju svog omiljenog DJ-a koji gostuje i nije im problem da plate svoju kartu za žurku, kao i svoje piće i da podele zajedno trošak sa svojim rejv drugarima.

7. NE PLAŠE SE AVANTURE

To su opuštene devojke kojim nije problem da se spakuju brzinski i da se upute vozom ili autobusom na neki od festivala preko granice, nije im problem da zajedno sa DJ-om i organizacijom odu na after ili u stan nekog od rejv drugara koje su tek upoznali na žurci. 

8. NEMAJU VREMENA ZA GLUPOSTI I UVEK SU KONKRETNE

One nisu od onih devojaka koje će vas isprozivati ili kulirati kada ih nešto pitate, ako ih zanimate one će vam rado odgovoriti i stupiti sa vama u konverzaciju. Neće vas pitati koji auto vozite i koji mobilni imate. Uvek su konkretne i znaju šta žele bez ikakvog ustručavanja.

9. DEVOJKE KOJE REJVUJU ZAJEDNO, OSTAJU UVEK ZAJEDNO

Drugarice koje idu zajedno na techno žurke uvek će ispoštovati jedna drugu jer imaju isti muzički ukus i ne idu u izlazak radi muškaraca i da budu vidjene, već radi kvalitetne muzike i uživanja u REJVU! Njima neće biti problem da zajedno čekaju prvi jutarnji autobus, da zajedno doručkuju u pekari u 8. ujutro  i uvek će podržati jedna drugu.

10. Ellen Allien, Maya Jane Coles, Sister Bliss, Heidi, tiNI, Hannah Wants, Miss Kittin, Cassy, Anja Schneider, Nina Kraviz, Nicole Moudaber, Magda, Louisahhh!, Annie Mac, BLONDE:ISH, Monki, Lea Dobričić i mnoge druge

Aaaaah, koliko je sve više i više kvalitetnih devojaka koje se bave DJ-ingom, slušaju i produciraju kvalitetnu muziku. Sve više i više su zastupljene u svetu i imaju sve veću podršku javnosti. 

IZVOR: PULSE RADIO uz našu interpretaciju 🙂 

Avatar photo

Autor: Igor