BSH Island 2022 najavio prve hedlajnere za ovogodišnje izdanje! Stižu Archie Hamilton, Dennis Cruz, Paco Osuna, wAFF i mnogi drugi!

 BSH Island 2022 najavio prve hedlajnere za ovogodišnje izdanje! Stižu Archie Hamilton, Dennis Cruz, Paco Osuna, wAFF i mnogi drugi!

Odbrojavanje do najvećeg i najboljeg BSH island festivala ikada je počelo od kako su organizatori objavili prvi talas hedlajnera.

U svetski poznatom Noa Beach klubu na hrvatskoj plaži Zrće od 29. juna do 3. jula nastupiće Archie Hamilton, Ben Sterling, Blackchild, Dennis Cruz, Paco Osuna i wAFF sa još mnogo drugih imena koja će uskoro biti objavljena.

BSH Island jedan je od dragulja hrvatske klabing scene i poslednjih godina prednjači na domaćoj sceni svojim jako kvalitetnim izdanjima. Njegovo prvo izdanje 2020. donelo je nešto novo u regionu, a nastavak 2021. obeležio je međunarodnu scenu i sada se vraća na ostrvo Pag za treće izdanje koje će biti najveće do sad.

Slede dva festivala o kojima se mnogo priča na plaži Zrće – BSH Island koji je uključivao legendarnu zabavu Amnesia Fortress u prelepoj tvrđavi iz 17. veka na Pagu sa pogledom na more i festival epskih razmera Amnesia Takeover Croatia, organizovan u saradnji sa ekipom kultnog kluba Amnesia Ibiza.

Bilo je to jedinstveno iskustvo koje je nudilo nešto potpuno sveže daleko od klubova na plaži Zrće, a kada se tome doda da je smeštaj došao u obliku prekrasne jahte usidrene kod Noa Beach kluba, nije ni čudo što je BSH Island napravio tako jak uticaj širom regiona i u Evropi.

Sva se ta čarolija spušta se u Noa Beach klub, jedan od najboljih u regionu, na kraju blistavog Jadrana. Osim tih neverovatnih pogleda, podijum kluba je ukusno dizajniran sa bujnim palmama i vrhunskim zvučnim sistemom koji ga čini nečim poput hrvatskog odgovora na poznati klub Ushuaiu na Ibizi. Ponovo će biti epi centar popodnevnog plesa, seansi zalaska sunca i mnoštva kasnonoćnih nestašluka.

Za blistave zvukove biće zadužen španski tehno titan i dugogodišnji pionir Paco Osuna, kao i Cocoon član – wAFF, koji uvek publici donosi sjajan ritam i ples. Zatim dolaze vrhunske tech-house britanske zvezde Archie Hamiltoni i Ben Sterling kao i saradnik italijanskog Hot Creationsa – Blackchild, a tu je i još možemo slobodno reći hit majstor Dennis Cruz kao i dosta lokalne podrške. Ovo je samo prva faza, pred nama je još mnogo toga.

Photo by: Marko Edge

Kao i što je ovo tek prvi talas imena koja dolaze na festival, možete očekivati ​​događaje izvan mesta održavanja, a isto tako i žurke na brodu i tajne rejvove koji će ove godine festivalu dodati još jednu dimenziju.

Karte možete kupiti klikom ovde, a naš savet je da požurite.

Avatar photo

Autor: Igor