IDRIS ELBA ŽRTVUJE GLUMAČKU KARIJERU KAKO BI SE POSVETIO ELEKTRONSKOJ MUZICI!

 IDRIS ELBA ŽRTVUJE GLUMAČKU KARIJERU KAKO BI SE POSVETIO ELEKTRONSKOJ MUZICI!

“To je ono što radim i to je ono što ću raditi. Nekom će se svideti, a nekome ne”, izričit je bivši glumac, a budući DJ.
Slavni engleski glumac Idris Elba, poznat po serijama kao što su “The Wire” ili “Luther”, u skorašnjem je intervjuu za “Vanity Fair” najavio planove odmicanja od glume kako bi se mogao fokusirati na kreaciju elektronske muzike. Elba se poslednjih godina već okušao u muzici – prošle godine je tako objavio singl “Fudge”, sarađivao je sa imenima kao što su Macklemore & Ryan Lewis ili australijski indie bend Lime Cordiale, a puštao je i na Coachelli 2019.

“Neki bi mogli misliti da je ovo kraj moje glumačke karijere ili da mi je muzika sranje. S takvim sam se unutrašnjim borbama borio godinama. Sad sam smiren jer sam sam sebi rekao: “To je ono što radim i to je ono što ću raditi. Nekom će se svideti, a nekome ne”, objasnio je Idris pozadinu svoje orijentacije prema muzici, dodavši: “Stvaranje muzika je proces koji zaokupljuje. Teško je snimati film pa samo skoknuti do studija raditi pesme.”

Mi mu želimo svu sreću.

IZVOR: Klubikon.com

Avatar photo

Autor: Igor