Doživi No Sleep na Sea Dance festivalu na potpuno nov način!


Od 30. avgusta do 1. septembra Sea Dance festival donosi veliki elektronski spektakl na Jadran i skriveni biser obale, plažu Buljarica kod Budve, a samo neka od imena koja stižu na kultnu No Sleep binu Sea Dance festivala su Recondite, Geiser i Helena Hauff, a vrhunsku postavu samog festivala upotpuniće i Sven Vath i Richie Hawtin!


Vodimo te na Sea Dance festival i u bekstejdž i VIP čuvene No Sleep bine Sea Dance festivala!

Prati nas na Instagramu i u komentarima na OVOM LINKU tagguj prijatelja i napiši zašto ste idealni rejverski tandem za odlazak na Sea Dance festival i No Sleep binu i možda baš vi doživite ovu binu na potpuno nov način! Pokaži svoju kreativnost, jer NAJBOLJI odgovor dobija dva kompleta ulaznica za sve dane, dva backstage No Sleep experience-a i dve VIP No Sleep narukvice, a DRUGI NAJBOLJI komentar dobija dva kompleta ulaznica za sve dane Sea Dance festivala i dva backstage No Sleep experience-a!

NAJVEĆE SVETSKE ZVEZDE NA SEA DANCE FESTIVALU!

Ovogodišnji Sea Dance festival od petka, 30. avgusta, do nedelje, 1. septembra, ugostiće neke od najvećih svetskih muzičkih zvezda koje predvodi najuspešniji muzički producent 21. veka i jedan od najtraženijih muzičkih izvođača na svetu David Guetta. Skriveni biser jadranske obale, plaža Buljarica u Budvi, ugostiće i autore najvećih svetskih hitova Robina Shulza, Ofenbach, Disciples. Na tirkizni beskraj budvanske plaže Buljarica dolaze i Exitova spektakularna mts Dance Arene i udarna imena Sven Väth, Richie Hawtin, Recondite, Gaiser, te cela plejada vodećih regionalnih i domaćih izvođača koju predvode Darko Rundek, Senidah, Fox, Surreal, Kukus i mnogi drugi. 

Više informacija o festivalu možeš da pronađeš na stranici seadancefestival.me, a više informacija o raspoloživom smeštaju možeš da pronađeš na stranici zvanične turističke agencije EXIT festivalaEXIT Trip.

U bogatu ponudu uključen je dobro poznat kamp Maslina, u kojem možeš da provedeš čak pet noći za samo 26,5 evra, apartmanski smeštaj već od 14 evra i hotelski smeštaj već od 19 evra!

Avatar photo

Autor: Igor