IDRIS ELBA POKRENUO MODNU LINIJU U ČAST DJ KULTURI!

 

Popularni britanski glumac i DJ, Idris Elba, odlučio se okušati u modnom biznisu te je pokrenuo streetwear brand 2HR SET.

Elba je još prošle godine najavio modnu liniju stavivši u prodaju nekoliko vrsta odevnih komada koji su se odmah rasprodali, a sad je izbacio celu uniseks liniju dostupnu širom sveta koja je inspirisana njegovom ljubavlju prema DJ kulturi.


Dvosatni set je čisti test za DJ-a“, piše Elba na web stranici svog branda. “Osobno sam s tim konceptom otišao korak dalje – bilo da sam za DJ pultom, u teretani ili proučavam novi scenarij, dat ću sebi dva sata da stvarno dovršim stvari. To je moje vreme, moj način da nešto pokrenem, završim i napravim to dobro.

Elba se nedavno povezao i sa Fatboy Slimom za “back2back” saradnju za brand 2HR SET. Ta kolekcija prva je u nizu limitiranih izdanja suradnje s raznim klupskim izvođačima.

Ne znam nikoga ko je bolji za ovu vrstu mercha, nego moj čovek Big Driis“, rekao je Fatboy Slim. “Nabavi ove komade i prepusti se hedonizmu!

Na web stranici trenutno se mogu naći razni hoodieji, majice, duksevi, kape i ostali streetwear komadi. Niže možete pogledati neke od komada koje u ponudi ima 2HR SET, a možete posetiti i online shop.

 

IZVOR: Mixmagadria.com

Avatar photo

Autor: Igor