Burak Yeter na talasu Fresh Wave-a stiže na Run&More Afterparty!

 Burak Yeter na talasu Fresh Wave-a stiže na Run&More Afterparty!

Nektar Fresh Wave Festival i banjalučki polumaraton Vivia Run&More Weekend  nastavljaju dosadašnju saradnju kroz organizaciju još jednog velikog eventa na kojem vas očekuje Burak Yeter!


Leto je u punom jeku i za naredni vikend sprema veliki event na talasu Nektar Fresh Wave Festivala na banjalučkoj tvrđavi Kastel, a u okviru Vivia Run&More Weekend-a, u subotu, 29. avgusta 2021. uz nastup jednog od najtraženijih amsterdamskih izvođača Buraka Yetera. 

Iako njegova prva izdanja sežu još u 2005. godinu kada je objavio i prvo albumsko izdanje “For Action” Burak se od tada ne zaustavlja i teško da i jedan godišnji kvartal može da prođe bez nekog njegovog izdanja ili saradnje sa nekim od najpoznatijih svjetskih producenata elektronske muzike. 

Jedna od takvih saradnji, ovaj put sa čovjekom koji se zove Benny Benassi donijela nam je prošlog ljeta singl “Just Miss Love“, a prije svega nekoliko dana objavljena je “Oh My My” koju potpisuju Burak Yeter & Montiego feat. Seb Mont.

Stalni član svjetskih Main stream top lista Burak Yeter kroz svoju muziku upotpunjuje Radio eter širom planete, a njegovi muzički projekti poput saradnje sa Simfonijskim orkestrima čine ga uvijek kul, inovativnim, zanimljivim, nepredvidivim i uzbudljivim izvođačem, koji će bez sumnje svojim nastupom začiniti predstojeći Vivia Run&More Weekend u gradu na Vrbasu.

Rezervišite subotu, 28. avgust ove godine za vrhunski provod na tvrđavi Kastel, a ulaznice po cijeni od 15 KM u pretprodaji potražite u Pabu Hogwarts – zvaničnom pabu Nektar Fresh Wave Festivala i na ulazu na tvrđavu Kastel na dan događaja.Fresh Wave i Run&More te zovu na Afterparty sa Burakom Yeterom!

Avatar photo

Autor: Igor