„Zelena magija“ nastavlja se u avgustu: Regal i Guy J na Green Love festivalu 27. i 28. avgusta

 „Zelena magija“ nastavlja se u avgustu: Regal i Guy J na Green Love festivalu 27. i 28. avgusta

Green Love festival nastavlja da širi zelenu ljubav, te ljubitelje elektronske muzike čekaju dve spektakularne muzičke večeri i u avgustu. Pred sam kraj leta, 27. i 28. avgusta, na Novosadskom sajmu, publika će đuskati uz vrhunsku postavu di-džejeva kao što su: RegalLea DobričićSesha, Guy J, Runy, Lanna.

Zanosne dame i španski kralj – 27. avgusta pod vedrim novosadskim nebom

Španski di-džej i producent Gabrijel Kasina, poznatiji kao Regal, prvi put je nastupio u Novom Sadu na Green Air-u 2019. godine. Bilo je magično, i zato ga je novosadska publika odmah zavolela. Eklektičnog stila, ovaj moćnik konstantno se „igra“, te su njegovi setovi uvek neponovljivi i nezaboravni. Oslanjajući se navarijacije elektronske muzike sa primesama trance i acidmelodija, Regal će zasigurno ispuniti očekivanja.

Uz njega, to veče, 27. avgusta – nastupiće i zanosna Lea Dobričić, miljenica novosadske publike, kao i prepoznatljiva Sesha koje će upotpuniti još jedan Green Love festival.

Izraelska čarolija 28. avgusta na Novosadskom sajmu

Drugo veče, 28. avgusta, pod zvezdanim nebom, nastupiće i izraelski di-džej i producent Guy J. Od početka svoje karijere, nametnuo se kao jedan od najsofisticiranijih i najemotvnijih producenata elektronske muzike koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Bilo da slušate njegov senzualni, hipnotički pristup haus muzici, duboko teksturirani tehno ili čudesne ambijentalne tonove, njegovo delo uvek je čarolija, a emocija, koju prenosi na svoje obožavaoce, oseća se u vazduhu.

Ovo nezaboravno veče, upotpuniće i poznati Stefan Rončević, poznatiji kao Runy, kao i Lanna –mlada nada di-džej škole Vladimira Aćića i Green Love festivala.

Ulaznice pronađite na svim Gigstix prodajnim mestima, po ceni od 2490 dinara za oba dana, dok pojedinačne iznose 1490.

I ne zaboravite, vrlo je važno da #SAMOODGOVORNO rejvujemo jer je to jedini način da zaštitimo sebe i druge i da se prepustimo „zelenoj“ ljubavi, koju iznova budi vrhunska elektronska muzika.

Avatar photo

Autor: Igor