Burn Sound Of Nature Festival 2018

 

Treći po redu ”Sound of Nature” festival održava se 15. i 16. juna ove godine sa početkom od 20:00 sati na predivnoj lokaciji izletničkog mesta Ilinčica, Tuzla. Tokom promotivnih kampanja planirane su razne vrste zabava po gradovima širom BiH na kojima će svi prisutni posetioci biti u prilici da osvoje nagrade i gratis festivalske ulaznice.

Zaljubljenici u DJ-ing, fotografiju, design, video i muzičku produkciju, moći će da uživaju u dnevnim radionicama koje će se odžati na ovoj predivnoj lokaciji. Čast nam je da najavimo treću godinu festivala elektronske muzike u organizaciji Burn Sound of Nature Festival-a, koji će se održati na ovoj predivnoj lokaciji u trajanju od dva dana, a najavljeni izvođači i program obećavaju veliku posetu.

Headliner festivala je bosansko hercegovački DJ Mladen Tomić (Banja Luka) koji predvodi lineup prvu noć zajedno sa najtraženijim dvojcem iz BIH After Affair, Joma Majom (BG), Nevenom Jeremić (BG) i Soole (Tuzla). Drugu noć headlineri večeri su dva iskusna DJ-a, naš ponos, Luka i Bojan Concrete (BG), a tu noć nastupiti će Eela (Sa), Silence Shy (BG) i Incept (Tuzla).

Ulaznice se mogu nabaviti širom Bosne i Hercegovine kod promotera, a više informacija možete naći na eventu: https://www.facebook.com/events/129545020969204/.

Avatar photo

Autor: Igor