Burn takmičenje za DJ rezidenturu na Ibici 2014

Ove godine, Burn takmičenje za DJ rezidenturu na Ibici postalo je top tema, kako među clubberima tako i među DJ-evima, jer pobeda donosi ispunjenje snova svakog DJ-a. Ibica je najbolje mesto na svetu za razvoj karijere u muzičkoj industriji, i predstavlja prečicu do uspeha. To je pokazala i priča naše pobednice Lee Dobričić, koja je osvojila rezidenturu u klubu Privilege, živela pet meseci na omiljenom ostrvu zabave, svirala na najluđim festivalima i sa najvećim DJ imenima i postala evropska zvezda.

Od osnivanja, pre dve godine, Burn takmičenje postaje sve veće, izaziva poštovanje među liderima u muzičkoj industriji i dobija podršku najpoznatijih svetskih DJ-eva, među kojima su Carl Cox, Fatboy Slim, Maceo Plex, Steve Lawler, David Guetta i mnogi drugi. U 2014. iza pobednika će stajati još veća mašinerija, a u njegov put do zvezda biće uloženo 100 hiljada evra. Ponovo se očekuju prijave iz više od 90 zemalja, koje će ovo najveće DJ takmičenje na svetu, u organizaciji Burn energy drinka, pretvoriti u globalni fenomen.

 

Potraga za sledećim globalnim DJ Superstarom počeće 1. februara 2014, kada se otvara prva eliminaciona faza. Uslediće lokalni mix-off eventi, a pobednik će otići na Ibicu, gde će zajedno sa finalistima iz ostalih zemalja provesti dve neverovatne nedelje, na intenzivnim muzičkim radionicama sa najboljim svetskim DJ-evima, ali i u ludom partijanju.

Nakon završenih radionica i treninga, za petoro najboljih startuje katapult do zvezda, jer će dobiti rezidenture u nekim od kultnih klubova kao što su Privilege, Sankeys i Café Mambo. Oni će provesti celo leto u epicentru elektronske muzike, raditi rame uz rame sa nekim od najvećih imena u muzičkoj industriji i uz pomoć Burna prokrčiti sebi stazu do evropskog uspeha.

Avatar photo

Autor: Igor