Burn takmičenje za DJ rezidenturu na Ibici 2014

 Burn takmičenje za DJ rezidenturu na Ibici 2014

Ove godine, Burn takmičenje za DJ rezidenturu na Ibici postalo je top tema, kako među clubberima tako i među DJ-evima, jer pobeda donosi ispunjenje snova svakog DJ-a. Ibica je najbolje mesto na svetu za razvoj karijere u muzičkoj industriji, i predstavlja prečicu do uspeha. To je pokazala i priča naše pobednice Lee Dobričić, koja je osvojila rezidenturu u klubu Privilege, živela pet meseci na omiljenom ostrvu zabave, svirala na najluđim festivalima i sa najvećim DJ imenima i postala evropska zvezda.

Od osnivanja, pre dve godine, Burn takmičenje postaje sve veće, izaziva poštovanje među liderima u muzičkoj industriji i dobija podršku najpoznatijih svetskih DJ-eva, među kojima su Carl Cox, Fatboy Slim, Maceo Plex, Steve Lawler, David Guetta i mnogi drugi. U 2014. iza pobednika će stajati još veća mašinerija, a u njegov put do zvezda biće uloženo 100 hiljada evra. Ponovo se očekuju prijave iz više od 90 zemalja, koje će ovo najveće DJ takmičenje na svetu, u organizaciji Burn energy drinka, pretvoriti u globalni fenomen.

 

Potraga za sledećim globalnim DJ Superstarom počeće 1. februara 2014, kada se otvara prva eliminaciona faza. Uslediće lokalni mix-off eventi, a pobednik će otići na Ibicu, gde će zajedno sa finalistima iz ostalih zemalja provesti dve neverovatne nedelje, na intenzivnim muzičkim radionicama sa najboljim svetskim DJ-evima, ali i u ludom partijanju.

Nakon završenih radionica i treninga, za petoro najboljih startuje katapult do zvezda, jer će dobiti rezidenture u nekim od kultnih klubova kao što su Privilege, Sankeys i Café Mambo. Oni će provesti celo leto u epicentru elektronske muzike, raditi rame uz rame sa nekim od najvećih imena u muzičkoj industriji i uz pomoć Burna prokrčiti sebi stazu do evropskog uspeha.

Avatar photo

Autor: Igor

Postavite Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Molimo Vas popunite obavezna polja.