Carlo Lio dolazi u klub The Code Subotica

Kada klaberima iz Srbije spomeneš grad Subotica, prva asocijacija će sigurno biti klub “The Code” koji se izdvaja od ostalih tamošnjih klubova i promoviše urbanu kulturu, a najviše je orjentisan elektronskoj muzici. Ovog meseca su i proslavili 6. godina postojanja dovodjenjem jednog od najboljih DJ-eva današnjice Cristiana Varelu.

Klub “The Code” je još jednom odlučio da obraduje sve ljubitelje elektronske muzike u Srbiji dovodjenjem techno velika DJ-a Carlo Lia koji će gostovati 30.marta u klubu.
Karlo nam dolazi iz Kanade – Toronta, DJ koji poslednjih nekoliko godina gostuje po najboljim svetskim klubovima i ima podršku najboljih producenata i DJ-eva kao što su Dubfire, Richie Hawtin, Marco Carola i mnogi drugi.

Muzika je oduvek bila prioreritet u Karlovom životu, svako koje imao tu čast i priliku da ga čuje uživo može i to da posvedoči. Njemu je oduvek bio bitan takozvani “vibe” publike, jer je on tu zbog njih. Muzika je vrsta jezika, to je sredstvo za povezivanje, intimnost i komunikaciju i Karlo perfektno svoju intimnost i osećanja koja ima prema muzici deli sa publikom.
Njegova muzika se opisuje kao brzi duboki pulsirajući tech-house sa dosta primesa minimal tehna.

Producirao je mnogo traka za najbolje i najpoznatije labele kao što su: SCI+TEC Digital Audio, Suara, Intec Digital. Neke od njegovih traka su: Coppa, Dorbo, Elita, Colors, Black, Everybody, Keep Grovinng, Be my lover, Breakfast in Bag i mnoge druge.

Jednostavno za kraj očekujemo sjajnu žurku 30.marta u Subotici u klubu “The Code”.

Za više informacija u vezi eventa posetite :

Zvanični event na facebook-u: http://www.facebook.com/events/226489300824876/


Oficijalna facebook grupa kluba The Code: http://www.facebook.com/thecode024Avatar photo

Autor: Igor