ČAROBNI ZAGREBAČKI FESTIVAL #WELOVESOUND NAJAVIO DRUGO IZDANJE! SVETSKA DJ ZVEZDA RICARDO VILLALOBOS PRVI JE POTVRĐENI IZVOĐAČ

 

Čarobni zagrebački festival #WELOVESOUND, kako su ga nakon prvenca prošle godine nazvali mnogi posetitelji, najavljuje ovogodišnje izdanje za 02.06.2018. na velikom jezeru Jarun. Koncept ovog festivala je sinergija vrhunske urbane muzike i kvalitetnog zvuka,  više osetno iskustvo daje i samo prostorno uređenje koje nas vodi na novo nezaboravno putovanje.

Ricardo Villalobos ima posebno mesto na svetskoj sceni elektronske muzike. Poznat po svojim osebujnim DJ setovima, koji se mogu definirati samo kao vožnja kroz razne žanrove elektronike ali i razne vremenske periode. Mnogim DJima i producentima diljem svijeta Ricardo predstavlja večnu inspiraciju, a posetiteljima nezaboravno iskustvo uživanja u kvalitetnoj muzici. Uz Ricarda Villalobosa nastupit će i nekoliko poznatih svetskih DJ zvezda, ali i talentiranih domaćih snaga čija imena ćemo saznati uskoro.

Jezero Jarun, njegov južni dio kod rukometnih igrališta na pijesku, idealna je nova lokacija okružena zelenilom, a opet dostupna sa svih strana i sa svim prijevoznim sredstvima. Posjetitelje će od ulaska na jezero Jarun voziti i mini autobusi. Festival ove lipanjske subote počinje u 19 sati sa zalaskom sunca i na ovoj lokaciji traje do 5 ujutro. Željnima daljnjeg plesa i provoda na raspolaganju je after party u legendarnom zagrebačkom klubu The Best.

Festival #WELOVESOUND održava se u suradnji s Gradom Zagrebom. #WELOVESOUND organizira iskusna ekipa koja stoji iza Sonus festivala, drugu godinu zaredom proglašen najboljim festivalom u Hrvatskoj, ali i jednom od najboljih svetskih festivala, koji godinama na Pag dovodi desetke tisuća mladih željnih dobre zabave. Uz vrhunske DJ-e i produkciju koja ostavlja bez daha, festival koji od prošle godine širi dobre vibracije ucrtao je Zagreb na kartu najpoželjnijih party destinacija u lipnju.

Trenutno su u prodaji early bird ulaznice po povoljnijoj cijeni i dostupne su putem web stranice festivala: http://we-love-sound.com/tickets/

Za više info pratite naše socijalne mreže

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/  

Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/

Facebook // Event // Instagram // Ulaznice 

Avatar photo

Autor: Igor