Poskupele ulaznice za Modular Journey sa Cleric & Stigmata!

 

Ulaznice za veliku žurku Modular Journey w/ Cleric & Stigmata u beogradskom klubu Drugstore, danas su poskupele. One se putem Eventim Serbia mreže – na prodajnim mestima kao i online, od sada mogu kupiti po ceni od 990 dinara.

Karte će biti u pretprodaji dok se ne popuni kapacitet prostora, s tim što će ograničen kontigent po povećanoj ceni biti dostupan na ulazu u klub 28. aprila.

Prvo gostovanje Cleric-a u beogradskoj tehno katedrali obeležiće tačno godinu dana od nastanka Modular Journey serijala. MJ žurke organizuju se u Nemačkoj i Srbiji.

Cleric prvi put u beogradskoj tehno katedrali

Mančesterski di-džej i producent Cleric, 28. aprila, prvi put će gostovati u beogradskoj tehno katedrali! Osim njega, na godišnjicu prve MJ žurke, vraća se i ostatak postave, koji je 28. aprila prošle godine oduševio domaću publiku. Nemačka tehno legenda Stigmata i rezidenti serijala TKNO, koji će predstaviti svoju etiketu Tauten, i Miles Nitch, predstavnik nemačke buking agencije Modular Source, obećavaju najbolji Modular do sada.

Misteriozni mančesterski di-džej i producent Cleric aktivan je od 2012. godine. Do sada je muziku izdavao za velike svetske etikete kao što su Arts i Figure, a, osim toga, i sam je predvodnik Clergy izdavačke kuće. Slavan po atmosferičnosti i oštrini zvuka koji producira, Cleric opisuje svoju muziku kao sredstvo za prenos emocija na druge.

Stigmata je aktivan na sceni još od devedesetih, kada je upoznao i počeo da sarađuje sa Chris Liebing-om. Osim osnivanja zajedničke etikete, Stigmata je učestvovao u brojnim projektima sa legendarnim svetskim di-džejem, a njegova produkcija i danas evocira uspomene na zlatne tehno godine.

Modular Journey žurke, iza kojih stoje Tauten i buking agencija Modular Source, do sada su u Beogradu ugostile imena kao što su Keith Carnal, Stigmata, Regal i SHDW & Obscure Shape.

Avatar photo

Autor: Igor