Cela Srbija na Exitu!

 

Ostalo je još samo šest dana do velike proslave 15. rođendana Exit festivala, a interesovanje za festival je najveće u ovoj deceniji.  Preko 40.000 ljudi je već rezervisalo svoje mesto na tvrđavi, a po ritmu prodaje, moguće je da će pojedini dani biti rasprodati, tj. da će poseta tih dana dostići pun kapacitet od 50.000 ljudi. Među desetinama hiljada posetilaca iz celog sveta biće i naši priznati sportisti, glumci, voditelji, dizajneri, muzičari i drugi predstavnici javne scene! Među brojnim prijateljima koji su svoju čestitku već poslali nalaze se Zoran Kesić, Una Senić, Gordan Kičić, Jelena Gavrilović, Aleksandar Radojičić, Nevena Božović, Nikola Kalinić, Luna Lu, Andrija Milošević, Đule Van Gogh, Sara Jovanović, Slavimir Stojanović, Darkwood Dub, Dejan Milićević, Vlada Vuksanović, Nina Janković i Petar Strugar, a apsolutni triling asova iz serije Državni posao je pozdravio „Egzitske proslave“ na sebi svojstven način.

Pogledajte kako javna scena slavi Exit: 

Kada su izvođači u pitanju Đule u petak ne propušta rokenrol ikone Motorhead, a Kičiću su u četvrtak na Exitu obavezni kultni metalci Napalm Death. Jelena Gavrilović i Petar Strugar nemaju dileme za subotu – jedan je Manu Chao! Kalina, naš reprezentativani as koji je opalio najbolje poster-zakucavanje prošlog svetskog prvenstva u košarci raduje se koncertu Toma Odella u petak, a uz grupu Faithless u nedelju predviđa: „biće ludnica“! Iste noći, Luna Lu će da đuska na Areni uz Leftfield, dok Nevena Božović jedva čeka nastup soul dive Emeli Sande u četvrtak uz svečano, vatrometno otvaranje na tvrđavi! Prve noći na mts Dance Areni nastupiće i Dejan Milićević kojem je i četiri dana Exita malo, a već sutradan u najvećoj evropskoj diskoteci nastupiće svetski DJ No.1 Hardwell čijem furiznom setu se raduje i Vlada Vuksanović.

Da publika Exit Avanture i ove godine bude na centralnom mestu, uz najlepše lokacije, tvrđavu i plažu, pobrinuće se i jedno od najjačih programskih izdanja u istoriji. Tokom četiri dana i noći na Exitu i isto toliko na Sea Dance festivalu, nastupiće Mötorhead, The Prodigy, Manu Chao, Rudimental, Faithless, Roisin Murphy, Hardwell, Emeli Sandé, Sigma, John Newman, Capital Cities, Clean Bandit, Tom Odell, Martin Garrix, Gramatik, Leftfield, Tale of Us, Adam Beyer, Chris Liebing, Eagles of Death Metal, Fear Factory, Wilkinson, Zomboy, Roni Size Reprazent, Bondax, Napalm Death, Dubioza kolektiv, Octave One, Soul Clap, Hladno pivo, Artan Lili, Zoster i brojni drugi za ukupno više od 1.000 umetnika na 30 festivalskih bina od Petrovaradina do Jaza! Dve glavne bine, mts Dance Arena, Dance Paradise, Fusion, Explosive, No Sleep Novi Sad, OTPleši Latino, Positive Vibrations Reggae, Future Shock, Urban Bug, World Chill-Inn, Silent Disco i brojne druge bine i festivalske zone, zajedno sa kampovima Exit Avanture koji se otvaraju 7. a zatvaraju 20. jula, učiniće još atraktivnijim koncept pravog festivalskog letovanja, jedinim te vrste u celoj Evropi.

Ulaznice se prodaju po cenama od 6.990 za Exit, 5.990 za Sea Dance i 7.990 dinara za oba festivala, odnosno celu letnju Exit Avanturu. Naredna cena ulaznica biće viša, kao i njihova finalna cena na blagajnama ispred tvrđave! Aktuelne cene dnevnih ulaznica su 2.490 za četvtak, 2.990 za petak, 3.390 za subotu i 2.490 dinara za nedelju, a njihova naredna cena biće viša. Ulaznice se prodaju u knjižarama Vulkan, lancu Corner Shop i još 50 blagajni u lancu Gigs Tix širom Srbije, te u onlajn prodaji putem sajta www.gigstix.com.

Na www.exittrip.org, prodaju se paketi koji sadrže i smeštaj, a cene aranžmana za pravo festivalsko letovanje od 7. do 20. jula, od tvrđave do peščane plaže, počinju već od 99 evra!

Avatar photo

Autor: Igor