Solomun rasplesao Beograd i napravio rejv za pamćenje!

Mladen Solomun jedan od najboljih svetskih DJ-eva i producenata sinoć je u Beogradu napravio žurku koja će se pamtiti dugo dugo godina. Nakon sjajnih warp up setova dvojca Zwein i starog vuka klabinga Peppe-a, na red je došao i legenda naše klubske scene Marko Nastić koji je ovaj put bio u nešto drugačijem muzičkom stilu od onog na koji smo navikli i to je tako dobro zvučalo. Marko je napravio može se reći prelep uvod za ono što će nam slediti narednih tri i po sata. 

Mladen je svoj set otvorio legendarnom trakom iz 2013. godine Yotam Avni – Pentimento i odmah publiku naterao na gromoglasan aplauz i konstantni ples do ranih jutarnjih časova. Redjale su se mnoge trake od novih bombi koje tek treba da izadju, pa do starih hitova kao što su Rydel – I Feel Love, pa London Grammar – Sights (Dennis Ferrer Remix), Foals – Late night (solomun remix), SevenDoors – Movement Of Whale, Rafael Cerato – Sekater, Sasha Carassi – Echoes (Original Mix), Musumeci – VI. Pesma koja je nas najviše oduševila je traka pod nazivom VENTO od strane malo poznatog DJ-a i producenta Andy Brosa koja je izašla juče za Solomunov label DIYNAMIC MUSIC! Da se mi pitamo njegov set od sinoć je trebalo snimiti i koristiti kao “uputstvo” i “vodič” DJ-evima širom sveta kako rasplesati publiku i činiti je srećnom tokom celog seta! 


Za kraj ovog malog izveštaja sa žurke, možemo samo reći hvala organizaciji RAVEOLUTION koja je napravila rejv za pamćenje i stvarno se potrudila po pitanju same produkcije koja je bila na ZAVIDNOM NIVOU! 

Pogledajte video zapise koji smo zabeležili:

Foto: Facebook stranica The Tube

Avatar photo

Autor: Igor