Četiri najveće godišnje žurke za samo 25 evra! Postanite jedan od vlasnika Lovefest 2015 Membership kartice

 

Novo izdanje Lovefesta ovog leta biće održano od 6. do 8. avgusta u Vrnjačkoj Banji. Iako, program Fire, Energy i Live bina još uvek nije najavljen, kao i prethodne godine za najveće fanove festivala u prodaju su puštene posebne membership kartice.

Naime, hiljadu najbržih posetilaca festivala ljubavi ima priliku da za samo 25 evra kupi Lovefest membership karticu koja omogućava ulazak na četiri godišnje žurke u organizaciji Lovefesta.

Osim na deveto izdanje Lovefesta u Vrnjačkoj Banji, membership kartica svim posetiocima omogućava ulazak i na Lovefest Fire i Lovefest Live, beogradske žurke koje će biti održane 13. i 14. marta u  magacinu Depo, kao i na Lovefest Energy žurku, koja će u prestonici biti održana 10. oktobra. Cilj žurki je da posetiocima prikaže šta je ono što ih očekuje na tri najveće bine na festivalu, kao i da ih zagreje za predstojeći festival.

Vlasnici Lovefest membership kartica pre svih mogu da obezbede i kamp mesto, obroke u Food Landu, kao i poseban ulaz bez čekanja u redu na festivalu.

Posebna cena za vlasnike Lovefest Membership 2014 kartica

Svi fanovi festivala, koji su membership karticu imali i prošle godine, ovog leta uz popust od 20% membership karticu mogu da kupe za 20 evra.

Svaka membership kartica je personalizovana i ne može da se poklanja ili prodaje trećim osobama. Ukoliko želite da rezervišete karticu kliknite OVDE.

Avatar photo

Autor: Igor