Četiri žurke i jedan after u klubu Dot ove nedelje

 

Ne jedna, ne dve, ne tri, nego četiri noći za pamćenje plus jedan after! Sve to desiće se ove nedelje u klubu Dot na adresi Francuska 6.

Posle dužeg vremena ekipa B-ton internet radija u saradnji sa klubom DOT, opet je aktivna na žurkama. Ovog četvrtka, 24. marta, posetioce DOT-a čeka lineup u sastavu Effendi (Dance of Magic) i DJ Nicolas (Worldwide Tunes).

Dan kasnije, u petak 25. marta, DJANS ekipa predstaviće svoj novi mikstejp na žurci u klubu DOT. Kako oni kažu, mikstejp je pokušaj da se publici predstavi atmosfera sa njihovih žurki u formi jednog miksa. Kako sve to zvuči publika će moći da čuje ovog petka u klubu DOT. Za one koji ne znaju, DJANS čine nekadašnji članovi benda Blaya Dub Playa ( Vojke i DJ Goldfinger a.k.a Bratburazcartebra). Mešavina različitih ritmova poput dancehall-a, trap-a, bounce-a, moombahtone-a i energičan živi nastup je ono sto karakteriše ovaj duo, uz duhovite i ironične tekstove.

Fenomen poznatiji kao „2000 late“ doživeće svoje 4. izdanje ove subote, 26. marta, još jednom u klubu DOT. Ako i dalje s vremena na vreme osećate nostalgiju prema neprevaziđenim muzičkim hitovima sa početka novog milenijuma, onda je „200 late“ žurka koju ne smete da propustite. Za DJ pultom ponovo će biti dva stara znalca – Eva Škorić i Matija Ilić, a ulatnice se nalaze u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima po ceni od 300 dinara.

Vest koja će posebno obradovati neumorne klabere jeste da će se zvanični afterparty nakon nastupa Nicole Moudaber u Depou desiti upravo u klubu Dot! Nakon 5:30 ujutru ulaz će biti otvoren za sve koji bi da nastave sa žurkom – vlasnici VIP karata za nastup Nicole platiće kartu 200 dinara, a cena karte za sve ostale iznosiće 400 dinara.

 

 

 

Avatar photo

Autor: Igor