DRUMCODE stiže u Lukavac! Sjajni Skober u BIH

Nakon što je prvi „ElektriČni Podrum Vol.1“ nadmašio očekivanja, ovaj put Vam Stereo Sektor pruža priliku da se zabavite sa njima uz Skobera i ostale momke iz regiona koji će da vrte tu noć, a to su: Chipi (Toolroom / Bush Records), Goran Emkić (Mipii Rec / Eco Festival), Word (Awkward Silence), Sinteza (Stereo Sektor / Yellow Records / Relogical), Don Q (Stereo Sektor).

Skober je ukrajinski techno DJ i producent sa unikatnim deep-tech stilom. Sa svojim dugogodišnjim iskustvom pravi izvrsne zabave za ljubitelje elektronske muzike. Isto tako producira sopstvene trake i odrađuje remix-e poznatih izvođaća za izdavačke kuće kao što su Drumcode, Phobiq, Analytictrail, Respekt, Trapez, Fone Audio, Remain, Rhythm Converted, Spark Musik, Code i Organism od kojih je dobio više priznanja za svoja dela. Skober je također izdao svoje trake i remix-e koji su se mnogobrojno puta nalazili na top 10 chart listi Beatport-a. Podržan od strane poznatih umjetnika kao što su Adam Beyer, Alan Fitzpatrick, Joseph Capriati, Slam, Dubfire, Sasha Carassi, Markantonio, Luigi Madonna, Harvey McKay, Mark Reeve, Spektre, Tom Hades, Axel Karakasis, Steve Parker, Loco & Jam, Mr.Bizz, RedHead i mnogi drugi koji se nalaze u samom vrhu elektronske scene.

Trenutno se ova traka od Skobera nalazi u Top 10 Techno na Beatport-u:


Samo želimo napomenuti da je ULAZ LIMITIRAN i preporučujemo Vam da svoju kartu nabavite na vreme.

Više informacija o ovom događaju i o kupovini karata možete pronaći na ovom linku: https://www.facebook.com/events/425110577684622

A takođe Vam preporučujemo da pratite i zvaničnu stranicu „Stereo Sektor“ gde možete biti u toku što se tiče svih ostalih informacija u vezi događaja koji slede već u Junu.

https://www.facebook.com/stereo.sektor.lukavac

https://www.facebook.com/SkoberDj https://soundcloud.com/skober https://www.mixcloud.com/Skober/

Avatar photo

Autor: Igor