DELIMO KARTE :: Tehno kraljica Nicole Moudaber u Beogradu 26. marta!

 

Nakon serije uspešnih koncerata, Magacin Depo je za sve ljubitelje tehno zvuka spremio jedno lepo iznenađenje. Naime – jedna od omiljenih tehno dama, čuvena Nicole Moudaber, stiže u Magacin Depo 26. marta gde će po prvi put ikada nastupiti u okviru „In the mood“ showcase-a, a Beograđani će imati priliku premijerno da iskuse novi party format koji će ovog leta biti hit na Ibici!

Nicole je DJ, producent, promoter i organizator nekih od najboljih žurki u Londonu, gde sada živi i radi. Ova dama zapravo je rođena i odrasla u Nigeriji, gde su muzički su na nju najviše uticali tribal ritmovi izvođača Fela Kuti-ja, pa tako u njenoj produkciji i dan danas dominiraju prepozatljivi bubnjevi. Jedan preiod svog života provela je u Libanu gde je, nakon rata 1996. godine, u okviru „Trashy Renaissance“ party brenda u Bejrut prva dovela velika DJ imena kao što su Paul Van Dyk i Anthony Pappa. Nicole se 2000. godine seli u London i ubrzo uključuje u noćni život grada. Postaje promoter kluba “Turnmills” i organizuje svoje žurke pod nazivom “Soundworx”.

Njena želja da ujedini ljude muzikom nikada nije prestajala, ali to joj nije bilo dovoljno pa ubrzo staje za DJ pult i počinje da gradi svoju karijeru i kao DJ. Naredni logičan korak u karijeri ove dame bila je muzička produkcija, pa je tako završila muzičku akademiju “Point Black”, a potom i remiskovala Carl Cox-ovu traku “Chemistry”, koja joj je donela IDMA nagradu 2012. godine. Nakon ovih priznanja stigli su i pozivi za velike nastupe, pa je tako Nicole nastupila na festivalima Exit, Glastonbury, WMC, Time Warp i mnogim drugim manjim i većim žurkama. Danas, Nicole organizuje “MoodRAW” žurke i vlasnica je izdavačke kuće “Mood Records” za koju su izdavali Carl Cox, Stacey Pullen, Joel Mull, Carlo Lio i mnogi drugi.

Sjajna Nicole je poslednji put nastupala u Srbiji prošle godine u okviru EXIT FESTIVALA kada je publiku na čuvenoj EXIT DANCE ARENI bukvalno oduvala svojim moćnim techno zvukom.

Pogledajte u video zapisu ispod kako je bilo na njenom nastupu prošle godine:

Osim što će joj ovo biti prva poseta Beogradu, Nicole u našu prestonicu stiže da premijerno izvede svoj novi party format „In the mood“ uz kolegu Marina Canala, a deo seta biće posvećen i njenom najnovijem studijskom EP izdanju „Silent Sigh“. Domaća podrška dolazi u sastavu Lea Dobričič & Teo Trunk, a ulaznice za ovaj tehno spektakl se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstix-a.

Pratite Magacin Depo na društvenim mrežama:

FB: http://www.facebook.com/magacindepo

IG: http://www.instagram.com/magacindepo

NAGRADNA IGRA:

DELIMO VAM 2X2 KARTE ZA SJAJNO GOSTOVANJE TECHNO DAME NICOLE MOUDABER. SVE ŠTO TREBA DA URADITE JE DA ŠERUJETE OVAJ ČLANAK NA VAŠIM FACEBOOK PROFILIMA I DA NAM U INBOX NAŠE ONLYCLUBBING STRANICE POŠALJETE IME I PREZIME SA NAZNAKOM ZA “NICOLE MOUDABER”. NAGRADNA IGRA TRAJE DO PETKA DO 16H KADA ĆEMO IZABRATI SREĆNE DOBITNIKE.

SREĆNO…
 

Avatar photo

Autor: Igor