Četiri žurke u DOT-u ovog vikenda!

 Četiri žurke u DOT-u ovog vikenda!

Klabing se nije ugasio, i dalje smo za dobar provod, a u to ime pravimo poseban vikend u DOT-u.

U četvrtak, 4. novembra čeka vas Let’s Mix it Showcase sa Bakom, Lannom i Pao Paustom. Narednog dana, u petak 5. novembra, od 21 do 01h za DJ pultom će biti Nemax i SMT#nG, dok će u subotu u isto vreme puštati Layzie., Luka Jukić i Jovana Takač. Za ljubitelje najboljeg gradskog r’n’b-ija, (t)repa i popa tu je Cherry on top u nedelju od 18 do 22h.

U petak za pultom će biti Nemax, koji je na sceni više od 15 godina. Pored solo karijere, nastupao je i kao deo Alternativa dua i El Pegajoso kolektiva. Pored toga što je izgradio ime na beogradskoj sceni kao DJ, na istoj toj sceni je učestovao i kao organizator i promoter. Takođe, nastupao je i na različitim regionalnim festivalima i klubovima, ali i u Švajcarskoj, Italiji, Norveškoj, Poljskoj, Španiji i Grčkoj. Njegov prepoznatljiv muzički pečat čuje se u minimal i minimal-tech zvucima.

NEMAX SOUNDCLOUD: 

Još jedan, skoro pa veteran scene, Miroslav Miletić – SMT#nG naći će se za DJ pultom u petak, 5. novembra. Vrlo prepoznatljva i energična selekcija ga prate, sa naglaskom na house zvuk, sa konstantnim trudom za predstavljanjem sopstvene muzičke širine. Kroz svoj rad stalno podseća da je moguće napraviti hibridnu muzičku ekskurziju, kroz koju se mnogo toga možemo shvatiti i saznati.

SMTNG SOUNDCLOUD: 

U subotu vas čeka još jedno elektro putovanje, sa Layzie.-jem, Lukom Jukićem i Jovanom Takač. 

Headliner večeri Layzie., novosadski je DJ i producent. Prvi susret sa DJ-ingom doživeo je u mladosti, sa nepunih 16 godina, a svoju prvu rezidenturu beleži u klubu Kompresor dve godine kasnije. Njegov talenat je brzo je prepoznat od strane lokalne ekipe i vremenom dostiže rezidenturu u Tunnel-u, kao i u Cocial club serijalu. 2015. godine počinje da se bavi produkcijom, izdaje na nekoliko prepoznatljivih labela, krunišući svoj uspeh editom trake Ricarda Villalobosa. Njegov trud je nagradjen nastupima širom Evrope, a vrhunac je set na Exitovoj Dance areni. Trenutno boravi u rodnom gradu, producira muziku koja varira od tvrdog Detroit electro-house-a do acid-a.

LAYZIE SOUNDCLOUD: 

Novo žensko ime na našoj sceni je i Jovana Takač, koju ćemo premijerno slušati u DOT-u ove subote. Kao mala slušala je hip-hop, da bi kasnije počela da istražuje i druge alternativne žanrove, koji su je vodili ka elektronskoj muzici. Nakon posete velikom broju festivala i žurki, otkrila je strast prema DJ-ingu, u čiji svet ju je uveo Vladimir Aćić. Njene setove karakterišu acid zvuk i polomljeni bitovi, koje provlači kroz spektar žanrova, od garage-a do electro-a. Veliki je ljubitelj vinila.

JOVANA TAKAČ SOUNDCLOUD: 

Mlada nada domaće i regionalne scene, Luka Jukić sa trenutnom adresom u Beogradu, svoje prve muzičke korake počeo je u rodnoj Bosni. Setovima uvek pristupa sa dozom inovativnosti, surfujući po lakšim i melodičnim ritmovima. Bio je polufinalista Let’s mix it DJ takmičenja, nastupao je po festivalima u regionu, ali i organizovao veliki broj žurki na teritoriji Banjalučke regije, gde je i odrastao.

LUKA JUKIĆ SOUNDCLOUD: 

Avatar photo

Autor: Igor