Chain Reaction vol.13 w. Pillsman (CRO)

 

Gde: House Club Sarajevo

Kad: Petak, 16 / 09 / 2016

Upad + Konzumacija = 10 BAM

Extra Sound ++ Glowing Stickers ++ Animation by Denny ++ Owls fruit refresh

Prosle godine u Oktobru a ove godine Pillsman nam stize u Septembru, ovog puta da promovise novo izdanje na mTechno Records pod nazivom “Ninth Circle” sa 4 originalne techno trake, podrzane od strane poznatih imena kao sto su: Joseph Capriati, Marco Carola, Steve Lawyer, Dolby D, Dr.Motte, Alessandro Spaiani, Mark Sherry, Frank Savio, Rolando Hodar, Andrea Frisina, Peppelino, D-Compost, Worda, TKNO, Andrew Meller, D.R.N.D.Y, Vontech, Rectoor.
Domaci deo lancane reakcije cini CR DJ Roster, a kompletan lineup izgleda ovako: 

(>) Armin Di High 
https://www.facebook.com/armindihighcr

(>) Vontech / mTechno Records
https://www.facebook.com/vontechone

(>) Pillsman / mTechno Records
https://www.facebook.com/Pillsman-249443795089540

(>) Worda / mTechno Records
https://www.facebook.com/wordaone

(>) Menya
https://www.mixcloud.com/menya/

*** Pillsman – Zagreb (CRO) / Ecstatic Sound ***
Luka Jakopetz aka Pillsman nam dolazi iz glavnog grada Hrvatske, Zagreba.
Pillsman karijeru započinje 2007 u Zagrebu, do sada je nastupao u vise navrata u Velikoj Britaniji (Bournemouth – Club Winchester) te u Ceskoj (Atelier, Magion), Svicarskoj (Alte Casarne) te vise puta u Sloveniji, takodje je nastupao i širom Hrvatske (Taboo Club, Aquarijus, Gjuro2, Hypo Centar – Zagreb, Nina Boat – Rijeka, Jungla Club – Split) te je po prvi put u BiH vrteo prošle godine u Sarajevskom klubu House (Pecina). Organizator je vise evenata a prvi koji je organizovao je „Green Town Beats“ – Sveti Ivan Zelina, takodje je jedan od CEO Foundera Ecstatic Sound.
Svoje produkcijske materijale potpisuje za etikete kao što su:
Desperadoz Records, Beatility Records, Teknotik Records. 

Luka nam u Sarajevu promoviše svoje prvo izdanje na domaćem etiketu „mTechno Records“ pod nazivom „Ninth Circle“ koji je ugledalo svetlo dana upravo u mesecu septembru.

Pillsman je do sada kroz karijeru imao priliku „vrteti“ sa nekim od najpoznatijih imena na sceni kao što su: Jay Lumen, Marko Nastic, Petar Dundov, Christian Cambas, Vladimir Ačić, Gilbert Martini i mnogi drugi.

P.L.U.R ♥

Avatar photo

Autor: Igor