Dinamična clubberska jesen sve bliža – karte za Adriatique po promo-ceni još samo 4 dana!

 

Još samo do kraja nedelje možete nabaviti karte za Adriatique po specijalnoj promo-ceni od 690 RSD – od ponedeljka, 19. septembra, cena karata skače na 890 RSD, dok VIP karte možete nabaviti po ceni od 1500 RSD.

Tech-house atrakcija Adriatique premijerno dolazi u Beograd 7. oktobra gde će se pridružiti Raveolution spektaklu, a žurka će se održati u Hangaru u Luci Beograd. Karte se mogu naći na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstix-a, WinWin shop-ovima širom zemlje, kao i na sajtu www.ddtickets.com.

Adriatique je jedno od najvećih imena prestižne Diynamic etikete, a Beograd je već imao priliku da na prošlogodišnjem Raveolution spektaklu ugosti njeno najveće ime i osnivača Mladena Solomuna. Solomun je osnovao Diynamic 2006. godine u Hamburgu, sa željom da promoviše underground zvuk. Ova etiketa je u međuvremenu narasla i postala jedna od najprestižnijih, a ove godine slavi deceniju postojanja u velikom stilu – svi potpisnici ove etikete,  kao što su Kollektiv Turmstrasse, Karmon, NTFO H. O. S. H. i mnogi drugi, prave zajedničke žurke širom sveta, na najpopularnijim party destinacijama današnjice poput Ibize, Berlina, Amesterdama, Buenos Airesa, Istanbula i Tel Aviva. Diynamic družina je čitave prošle decenije žarila i palila na najboljim svetskim party destinacijama na sad već legendarnim Diynamic Showcase-ovima i festivalima, a od kad je Solomunova rezindentura u Pachi prepoznata kao jedna od najboljih večeri na Ibizi, ova etiketa dobija na još većem značaju. Adriatique je definitivno jedno od največih i najomiljenijih imena koje potpisuje za ovu etiketu, a Adrian i Adrian koji čine ovaj dinamični elektronski duo su jedni od najredovnijih gostiju na „Solomun + 1“  resident žurci u Pachi.

Adriatique nam na Raveolution donosi sjajne ritmove tipične za Diynamic label, koji se savršeno uklapaju u audio-vizuelni koncept Raveolution žurki koje pre svega teže da okupe ljubitelje kvalitetnog elektronskog zvuka, ali i vrhunske produkcije koja u Beograd donosi dašak Ibize i svetske elektro-scene.

Na Raveolution žurci 7. oktobra neće manjkati ni domaća podrška, pa će uz Adriatique nastupiti već dobro poznata imena domaće klupske scene Danijel Čehranov, Bokee i Zwein.

Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, rezervisan za ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice. Raveolution preti da postane najznačajniji elektronski događaj u čitavom regionu, koji će u nastavku svog postojanja u Srbiju dovesti mnoga znamenita imena globalne DJ scene, ali i okupiti najraznovrsniju publiku – od iskusnijih ljubitelja elektronske muzike do klabera nove generacije koji od žurke očekuju potpuni muzički i produkcijski užitak. Do sada je Raveolution ugostio neka od najvećih imena svetske elektronske scene poput Mladena Solomuna (kada je Raveolution proglašen najboljom žurkom 2015. godine), Art Departmenta, Oxie i Carla Lia, a ovoj listi se pridružuje i Adriatique koji stiže u Beograd 7. oktobra.

 

Avatar photo

Autor: Igor