Chemical Brothers izdaje prvi album nakon 4 godine

 

Megazvezde elektronike koje su punile velike pozornice i klubove i redefinisale iskustvo slušanja muzike u svojim live nastupima objavili su krajem prošle godine kako će nas u 2015. iznenaditi novim albumom. Ovo će biti prvo izdanje nakon soundtracka koji su uradili ekskluzivno za akcijski film Hanna 2011.

Na oficijalnoj FB stranici pustili su mali preview onoga što će vas čekati.

Tom Rowlands je prošle godine podelio njihove želje i ideje onoga što bi novo izdanje trebalo predstavljati rekavši: “Najznačajniji element albuma je da se poveže s nama emocionalno na neki način. Nadamo se da ćemo pronaći novi način da osećate… Sanjamo o novim zvukovima i okvirima.”
 

 
Definitivni datum izdavanja albuma pod nazivom Born In The Echoes je 17. Jul 2015. Kako momke čeka vrlo gust raspored u kojem će na Sonaru predstaviti novi live show zatim zasesti na pozornice svetskih festivala poput Glastonburyja, HARD Summera, Montreux Jazz Festivala, Rock En Seinea, Creamfieldsa i Ultre Europe. Pa dok vam nova umotvorina hemijske braće ne pomiluje ušne školjke teaser je ovde da vas natera upravo na onu emociju za koju je namenjen, a to je da ga želite više.
 
 
Izvor: KlubskaScena
Avatar photo

Autor: Igor