Hardstajl zvezda sa Defqon1 festivala stiže na Wonderland!

 

Hardstajl je ponovo u Srbiji! Ljubitelji ovog muzičkog pravca, koji je već odavno osvojio ceo svet, ovoga leta imaju priliku da čuju uživo Code Black-a, jednog od najboljih hardstajl producenata današnjice. Organizatori su tako nakon DJ Stephanie i Outlandera, koji su prošle godine imali veoma zapažene nastupe u Srbiji, odlučili da opet obraduju mnogobrojne fanove tvrdog zvuka na Serbia Wonderland Festivalu koji se održava uz podršku Heinekena.

Ovaj mladi umetnik je rođen u Sidneju ali se 2011. godine na početku karijere preselio u Holandiju gde je brzo počeo da stvari hitove kojima se probio u sam vrh. Odmah su počeli nastupi po klubovima širom Evrope i podrška od svih vodećih hardstajl imena. Ideje i melodije koje ima ovaj mladi producent ga potpuno izdvajaju od ostalih, njegovi nastupi su pravo uživanje a nastup na Serbia Wonderland festivalu će mu biti prvi put da nastupa u našoj zemlji. Code Black je u svojoj karijeri do sada nastupao na glavnim binama najvećih muzičkih festivala poput čuvenih Defqon.1 i Qlimax festivala, zatim velikog Mysteryland-a, Tomorrowland-a, HardBass-a, Decibela i mnogih drugih.

Trenutna cena dvodnevne ulaznice iznosi 2300 dinara i ulaznice se mogu naći na svim prodajnim mestima Eventim-a u Srbiji i regionu kao i u prostorijama Jungle Tribe-a u Gospodar Jevremovoj 49 u Beogradu. Podsećamo da se ovogodišnji Serbia Wonderland Festival organizuje na Kalemegdanu na terenima K.K. Partizana u okviru Kalemegdan Summer Festivala koji se održava uz podršku Heineken-a. Paket za ceo festival ( Happy Life, Serbia Wonderland I Tropical Inn ) nalazi se u prodaji po specijalnoj ceni od 2 500 dinara koju je obezbedila Beogradksa Tvrđava i koja važi do 10. maja.  Više informacija na www.serbiawonderland.com i na http://www.kalemegdansummerfestival.com/

 

Avatar photo

Autor: Igor