CHINA TOWN #LOMLJAVA 18. NOVEMBRA NA BEOGRADSKOM SAJMU!

 

Koncept žurki China Town lansira #LOMLJAVU klasičnih tehno poteza 18. novembra na Beogradskom Sajmu sa najboljim imenima domaće elektronske muzičke scene! Ludnica kineske četvrti počinje već od 22h!

Dobro poznati di-džejevi Andrew Meller, CONCRETE DJz, Mancha & MarkPanic, Predrag Janus, Sugar Lobby i Teo Trunk zapaliće Beogradski Sajam kratkim kung fu muzičkim tehno udarcima uz specijalan audio-vizuelni spektakl!

Andrew Meller jedan je od osnivača 3 projekta ReWire, Beat And Juice i Depth Perception. Pod njegovim imenom možete naći više pravaca muzike, koji su bazirani na house zvuku. Primese idu zavisno od raspoloženja bilo to deep, tech ili tehno u svakom slučaju radi se o manje semplovanim više sviranim temama. Prvenstveno kao di-džej, pa kao producent, ne ostavlja publiku ravnodušnom. Voli da ekperimentiše na podijumu i da se igra ljudskom psihologijom uz što duži set. Njegov moto je: “koliko energije daš, toliko ceš je dobiti nazad!”.

Concrete DJz / Bojan Vukmirović & Luka Concrete ekipa koja 2003. osniva organizaciju, koja je do danas odgovorna za veliki broj žurki za pamćenje. Nastupaju širom Srbije i regiona, ali i u Engleskoj, Velsu, Brazilu… Njihov stil je Techno, varirajući od mračnih bitova do pumpajućih ritmova kroz koje se prožimaju različiti elementi melodija, kombinujući zvuk u moćni i inteligentni mix. Kao producenti, njihovo prvo izdanje izlazi 2006. godine na etiketi Betamax Recordings. Ubrzo nakon toga sledi preko 20 vinil izdanja na dobro poznatim etiketama.

Kraljevi beogradskih aftera i tvorci brenda Belgrade Afterhours Mancha & MarkPanic su iskusni gradski di-džejevi koji i posle 16 godina na sceni i u ovom poslu i dalje osećaju istu strast kada stanu za miks pult. Savršeno se kapiraju i nadovezuju, a to je jedna od tajni njihovog uspeha.

Predrag Janus beogradski di-džej sa decenijskim iskustvom izgradio je karakterističan stil koji ga je doveo u krug respektivnih artista na domaćoj sceni. Jedan je od onih koji je prošao tehnološku evoluciju od vinila pa do savremene kompjuterske opreme. Zbog svoje zahtevene, a tečne tehnike, kritičari ga čak nazivaju ‘maestrom’ mixa, sa neverovatnim osećajem za momenat, energiju i bit. Njegovi setovi su nepredvidivo energični, prožeti zavodljivim ritmovima i uzbudljivom bass linijom.

Sugar Lobby je di-džej iz Beograda. Pored izdanja za poznate etikete !Organism i Lunar Limited rezident je Tauten organizacije i deo Urbanum agencije iz Berlina. Sugar Lobby je nastupala u svim važnijim klubovima u Srbiji, a takođe se mogla čuti u klubovima i na festivalima u Hrvatskoj, Makedoniji, Crnoj Gori, BiH, Bugarskoj, Poljskoj i Nemačkoj. Njeni setovi su mistični, energični, inspirisani zvukom iz izdavačkih kuća kao što su Illegal Alien Records, Arts, Token, Modularz, Ostgut Ton.

Teo Trunk, osnivač je projekta “The Black Box”. Prisutan na sceni od početka 2014. godine. Od tada beleži brojne nastupe kako u Beogradu i drugim gradovima Srbije, tako i van njenih granica. Beleži brojne rezidenture u klubovima RE:PUBLIKA, Element, DOT. Među značajnijim nastupima mogu se izdvojiti “In The MOOD” Showcase, “Berlinski Zid – Festival Moderne Nemačke Umetnosti”, “Exit”, “KSF” i mnogi drugi.

Ulaznice za ovaj događaj možete nabaviti po ceni od 500 rsd na svim blagajnama Eventima i DD ticketsa.

 

Avatar photo

Autor: Igor