KUPIŠ TRI, DOBIJEŠ JEDNU GRATIS – KARTE ZA GUY J-a NA 3+1 PROMOCIJI DO KRAJA NEDELJE!

 

Svi oni koji još uvek nisu nabavili karte za PLAY žurku na koju na Beogradski Sajam stižu Guy J i Jeremy Olander 23. septembra, sada imaju jedinstvenu priliku da kupe četiri karte po ceni tri – do kraja ove nedelje biće aktivna akcija 3+1.

Ulaznice se mogu kupiti po ceni od 1190 RSD na svim prodajnim mestima Eventim-a, Gigstix-a, WinWin Shop-ovima širom zemlje, kao i putem sajta www.ddtickets.rs, a ukoliko u toku ove nedelje kupite 3 karte, četvrtu dobijate gratis.

Da podsetimo – na poslednju PLAY open air žurku ove sezone stižu nam najveće ime progressive-a Guy J i popularni Jeremy Olander. Domaću podršku ovim sjajnim momcima pružiće Bažalac i Račić, Last 95 i Zwein. Vidimo se na Beogradskom Sajmu 23. septembra!

PLAY je novi, univerzalni koncept žurki namenjen svim ljubiteljima raznih žanrova elektronske muzike, kojima je imperativ kvalitetan zvuk, dobra atmosfera i virtuoznost za DJ pultom. Ovaj novi party brend će u Srbiju dovesti mnoga imena elektronske scene čiji je zajednički imenitelj pre svega kvalitet, bilo da su u pitanju velika mainstream imena ili underground artisti koji nastupaju pred odabranom publikom. PLAY je osmišljen tako da okupi ljubitelje klupske muzike raznih žanrova – od beskompromisnog tehna, preko tech-house-a, deep house-a do nešto mekših zvukova, koji uživaju u besprekornim setovima i krcatim žurkama na kojima se potpuno opušteno ostaje i uživa do zore.

Poput pritiskanja play dugmeta na muzičkim plejerima, ove žurke će učiniti da se “isključite” iz realnog vremena i prostora i prepustite samo magičnom svetu zavodljivih ritmova, neonskih svetala i dobrog vajba koji vas nosi. PLAY concept je prvi put predstavila Deborah de Luca u februaru ove godine, a niz su nastavili Jay Lumen i Oxia.

Možete nas pratiti na Facebooku, gde ćemo svakodnevno objavljivati najnovije informacije o PLAY žurkama.

Avatar photo

Autor: Igor