POGLEDAJTE KO ĆE VAS OD DOMAĆIH IZVOĐAČA TOPITI UZ VICTORA RUIZA!

 

U petak, 27. oktobra na Beogradskom Sajmu održaće se novo izdanje Topljenja, gde će nastupati jedan od najaktuelnijih svetskih producenata Victor Ruiz koji će vas istopiti svojim autentičnim i energičnim zvukom uz specijalni audio-vizuelni doživljaj!

Pult sa njim, deliće i jedni od najboljih imena domaće elektronske muzičke scene: Peter Portman, Mancha & MarkPanic i Goran Emkić.

Peter Portman se smatra zvezdom u usponu nakon uspeha na regionalnom MTV Adria DJ takmičenju, dok ga je finale Burn Residency proslavilo na globalnom nivou. Najmlađi ambasador Srbije na Ibici delio je pultove sa di-džejevima koji su oblikovali svetsku scenu. Portman sa lakoćom pokreće publiku svojim prefinjenim spojem tehna i hausa, dok pod psudonimima Petru i Little P istražuje nove pristupe zavođenja prisutnh na podijumu.

Kraljevi beogradskih aftera i tvorci brenda Belgrade Afterhours Mancha & MarkPanic su iskusni gradski di-džejevi koji i posle 16 godina na sceni i u ovom poslu i dalje osećaju istu strast kada stanu za miks pult. Savršeno se kapiraju i nadovezuju, a to je jedna od tajni njihovog uspeha. 

Goran Emkic je jedan od retkih bosanskohercegovačkih didžejeva i producenata, koji su enormnom brzinom stasali na domaćoj, a istovremeno napredovali na međunarodnoj muzičkoj sceni. Osnivač je organizacije „Mipii Rec-Events“ koja uspešno već godinama organizuje žurke. U njegovom muzičkom izrazu, svaki poznavalac elektronske muzike, jasno oseti melodični techno zvuk, kojim pokreće publiku na plesnom podijumu i crpi skrivene atome energije. 

Karte za ovaj spektakl možete nabaviti po promotivnoj ceni od 890 rsd do 13. septembra, nakon čega će cena iznositi 1190 rsd. U prodaji su i VIP ulaznice po ceni od 1300 rsd, koje možete kupiti na svim blagajnama Eventima i DD ticketsa.


Avatar photo

Autor: Igor