Miles Nitch i Mobisch: 15 stvari koje niste znali!

 

Upoznajte bolje Miles Nitch-a i Mobisch-a, nemačke di-džejeve koji 15. septembra stižu na Modular Journey. Njih ćemo osim Regal-a, Avoid aka Vladimir Aćića i TKNO-a slušati u klubu Drugstore te večeri.

MOBISCH

 1. Maurice André Kliebisch ili MOBISCH vrti muziku od kasnih devedestih.
 2. Nekoliko puta je pobedio na Sound of Butan takmičenju, što je rezultiralo rezidenturom u klubu Butan u Wuppertal-u.
 3. Ko-osnivač je uspešnog parti serijala Sound of Butan.
 4. U njegovim setovima nije neobično čuti oldskul zvuk.
 5. Nastupao je na događajima kao što su CLR Showcase, CLR Halloween Special, Void Club Edition, Focus On (by Fazemag), Hyte Festival, Abstract Night or Acid Wars. Samo neki od klubova i festivala koje posebno izdvaja su Tresor – Berlin, MS Connexion – Mannheim, Congressistes – Liège/Belgium, Studio Saglio– Strasbourg/France, Ruhr in Love or Nature One Festival…
 6. Delio je dekove sa izvođačima kao što su Chris Liebing, Rodhad, Len Faki, DJ Hell, Klaudia Gawlas, Joseph Capriati, Drumcell, Johannes Heil, The Advent, Alan Fitzpatrick, Pfirter, Monoloc…
 7. Od 2016. godine član je MODULAR SOURCE buking agencije – pored artista kao što su Stigmata i Irregular Synth.

MILES NITCH

 1. Od ranih 90-tih proputovao je celu Evropu posećujući velike festivale i žurke.
 2. Na njegov muzički ukus najviše su uticali Sven Väth-ov klub Omen i jedinstveno mesto Dorian Gray, koje se nalazi u podrumu frankfurtskog aerodroma.
 3. Inspirisan Chris Liebing-ovim neverovatnim vinil setovima, 2002. godine kupio je svoje prve gramofone i počeo da uči da miksa.
 4. Danas može da se pohvali brojnim gigovima u klubovima kao što su U60311 i Tanzhaus West u Frankfurtu, Magdalena u Berlinu, Butan u Wuppertalu, Fusion u Münster-u i festivalima kao što su Amsterdam Dance Event, Ruhr in Love i Nature One.
 5. Njegovi di-džej setovi na četiri deka uvek su ispunjeni beskompromisnim tehno zvukom, ali i dinamičnim oldskul trakama 90-tih.
 6. Osim di-džej rezidencija u CULTeum (Karlsruhe) i MTW (Offenbach), bio je stejdž partner Stigmate na njegovim lajv nastupima i išao je na nacionalne i internacionalne turneje sa njim nešto duže od 2 godine.
 7. Počeo je da radi na svojim trakama 2010. godine i izdao trake i remikse za Driving Forces, Ausnahmezustand i Qubiq.
 8. Nakon što je radio za Driving Forces Booking, osnovao je svoj brend Modular Source – buking agenciju, izdavačku kuću i serijal događaja i saradnji.
Avatar photo

Autor: Igor