China Town žurka u Beogradu – magacin depo

Savamala postaje kineska četvrt. Osetite čari konkubina na jedno veče, proreknite dobru zabavu kolačićima sudbine i vratite se u vreme Brus Lija i kung fu filmova.

Prostor Magacina Depo biće osvetljen lampionima i ispunjen drevnim zmajevima, tigrovima i cvetovima lotosa na žurci koja se dešava 18. maja s početkom u 22h. Nakon Gradskog maskenbala, najveće žurke ljubavi Love district-a i interaktivnog party pozorišta Freak Show-a, Jungle Tribe nastavlja niz inovativnih žurki na našim prostorima sa konceptom koji do sada nije bio poznat klupskoj sceni u Beogradu.

 

Tokom višečasovnog spektakla na bini će se smenjivati tim talentovanih DJ-eva, mladih nada domaće elektronske scene (Danijel Čehranov, Calavera B2B Manya, Vid Marjanović i Luka Vuković B2B Ivan Radojević). Za još bolji provod goste će na ulazu dočekivati besplatna rakija dobrodošlice sve do 23h. Tim Jungle Tribe – Party plemena najavljuje nezaboravnu scenografiju prave kineske četvrti i poziva sve posetioce da odbace svoju uobičajenu odeću i pojave se odeveni u kineskom duhu:

Očekujemo da još jednom pomerimo granice uobičajenog noćnog provoda u Beogradu, da Magacin Depo jedno veče pozitivnom atmosferom, nasmejanim posetiocima odevenim i našminkanim kao konkubine, karate majstori, zen učitelji, proširi pozitivne vibracije duž cele Savamale”.

Karte za dogadjaj se mogu nabaviti u pretprodaji na blagajnama Eventima i u prostorijama Jungle Tribe agencije po ceni od 300 dinara. Nakon 11. maja cena karte se uvećava i koštaće 500 dinara.

Sve ostale informacije u vezi žurke možete pogledati na oficijalnom facebook eventu

Avatar photo

Autor: Igor