CHOOSE WAVEUL sa Dino Lenny, Guy Mantzur, Valentin Huedo, Animal Trainer, Jimmy Van M, AIKON i mnogim drugima!

 CHOOSE WAVEUL sa Dino Lenny, Guy Mantzur, Valentin Huedo, Animal Trainer, Jimmy Van M, AIKON i mnogim drugima!

Naredni vikend izaberi put koji te  vodi ka peščanoj morskoj oazi u Crnoj Gori na prelepu Veliku plažu Ulcinja,  gde nas na kajt plaži Aloha očekuje više od 25 inostranih, regionalnih i  lokalnih izvođača u  4 noći plesa i dobre zabave u sklopu Waveul festivala i Choose Vision projekta.

U periodu od četvrtka 18.08. pa do nedelje 21.08. plešemo od sumraka do svitanja uz prirodnu masažu tabana i zvučne talase uz  zanimljiv lineup koji nam donosi predstavnike vodećih svetskih etiketa poput Afterlife, Diynamic, All Day I Dream, Bedrock , Intec Digital….

U četvrtak 18.08. Za sve posetioce ulaz će bit besplatan, a za mix pultom naći će se dvojac Animal Trainer kome će se pridružiti DJ Jock, Duc in Altum , Bvoice , Millok, P.S. I Proximus

U petak na peščanoj obali se iskrcava progresivna ekipa na čelu sa Guy Mantzurom i Jimmy Van M-om . Uz njih nastupit će RP3D , crnogorska progressive ikona Audiostorm , kao I Raven Tk I Migazz.

Subota je rezervisana za jednog od vodećih producenata na elektronskoj muzičkoj sceni.  Dino Lenny će nastupiti u pratnji Darka Miloševića, a pridružit će im se AIKON , Vladimir Aćić , Ilona Maras i Alexander de Funk.

Poslednji dan plesa vas očekuje zvučni talas i morska terapija uz melodije koje nam donosi Valentin Huedo , Fakir, Buba, Lerr, Novak, Rudhaman I Despić.

Komplet ulaznice za sve dane događaja mogu se kupiti online po ceni od 20eur, dok jednodnevne ulaznice se mogu ugrabiti po ceni od 10eur .

Karte možete kupiti klikom ovde.

Posetite oficijalni facebook nalog festivala klikom ovde.

Posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor