Napokon: “Killing machine” Rush posle sedam godina u BG-u na rođendanu “Lucky recordsa”

Legendarni DJ Rush (Raš), jedan od pionira hard tehna, ali i najznačajnijih svetskih imena ovog pravca poslednjih 15 godina, nastupiće 28. juna na “Heineken Lucky Records”  partiju u Bašti Sava centra. Beogradski klaberi su se sigurno propisno uželeli čuvenog Amerikanca, pošto u prestonicu Srbije dolazi posle punih sedam godina pauze i to kao specijalni gost povodom trećeg rođendana agencije “Lucky records”.

 
Iako je na prvom mestu poznat po veoma dinamičnim nastupima sa izraženim basom, zbog  čega ga i zovu “mašina za ubijanje” (Killing machine), njegove setovi čini unikatnim to što imaju i dosta melodike, kao i elemenata fanka, soula, džeza i diska. Po mnogim kritičarima, ali i fanovima Rush je glavni “krivac” za neke od najboljh brzih tehno traka u svetu elektronske muzike u poslednje dve decenije. On je ujedno i jedno od omiljenih imena naših kalbera, pošto se njegova gostovanja u prestonici Srbije, iako ne tako skorašnja, još rado prepričavaju. Rush je već nastupao u SKC-u, Bašti Sava centra, ali i na čuvenoj žurci u hangarima na Novom Beogradu sa Umekom, koja se i danas opisuje kao jedan od najboljih DJ partija u našoj prestonici.
 
Na svim relevantnim svetskim festivalima  kao što su Tomorrowland (Belgium), Dance Valley (Netherlands), Summer Spirit (Germany), Wonderland (Germany & Austria), Awakeninigs (Netherlands) je redovan gost sa svojom agencijom “ Kne’Deep rec”, ali i kao izvođač. Sarađivao je sa mnogim drugim velikanima kao što su Chris Liebing ili Dave Clarke, a neke od najpoznatijih traka su mu “Mutha Fucking Bass”, “Get On Up” i “I Believe”. Za mlađe fanove je neizostavno i pogladati klip na portal “YouTube” koji možda najbolje ilustruje snagu njegovog basa DJ Rush – Best Hard Techno BASS.
 
 
Podrška na žurci će biti jedan od naših najboljih DJ-eva Dejan Milićević u “back2back” setu sa Speedy-jem, koji je nedavno baš u Bašti Sava centra imao izuzetno kvalitetan i dinamičan nastup sa tehno legendom Marco Bailey-jem. Ovaj duo koji će zatvoriti žurku najavljuje izuzetno brz tehno zvuk, a imaće dupli razlog za slavlje pošto će se ove večeri  osim rođendana agencije “Lucky records”,  slaviti i Speedy-jev B-day.Warm up, takođe u back2back setu, rade Toma Tek & Klaus.
 
Karte će u prvom krugu pretprodaje do 16. juna koštati 850 dinara, a u drugom do 23. juna su 1.000 dinara. Od 23. juna cena će porasti na 1.200 dinara, dok će na sam dan nastupa na ulazu biti nešto skuplje. Ulaznice se mogu se kupiti  u Bilet Servisu, Beogradskoj Areni, TC Ušće (Info pult), Domu Omladine, Domu Sindikata i knjižarama Vulkan i Delfi. Online prodaja i naručivanje karata se obavljaju preko sajtova  www.tickets.rs i www.eventim.rs.

Line up: 
DJ RUSH
Dejan Milicevic b2b Speedy
Toma Tek b2b Klaus
Adwarf

Oficijalni event na facebook-u: DJ RUSH u Beogradu

Avatar photo

Autor: Igor