DJ Mihai Popoviciu u klubu The Tube / promenjena lokacija zurke

Žurka na kojoj će nastupiti čuveni DJ i producent Mihai Popoviciu, premeštena je iz Panorama bara ispod Avalskog tornja u beogradski klub The Tube u Dobračinoj 17.

Party će se održati u subotu 15. juna, a publika će moći da uživa uz sofisticirani deep i tech house zvuk po kom je Popoviciu svetski poznat. Događaj se organizuje u okviru party serijala Dirty Soundz, a  kao domaća podrška nastupiće rezidenti Battric & MiVu iz organizacije “Public Pee”, kao i novosadski dvojac Klaus & Miloš Jovanović iz istoimene organizacije i Petar Cvetković iz

Za ovaj potez smo se odlučili zbog nestabilnih vremenskih uslova najavljenih za sledeću nedelju. The Tube će se, specijalno za ovu priliku, ponovo otvoriti i sigurni smo da ćemo se svi sjajno provesti, a Popoviciu je veoma uzbuđen što dolazi da svira kod nas”, ističu organizatori.

Pre dve godine svirao sam na jednom malom festivalu u Srbiji i uživao sam. Publika je bila veoma dobro raspoložena, vajb je bio odličan. Siguran sam da će i party u Beogradu biti super!”,  kaže Popoviciu pred događaj.
Mihai Popoviciu, jedan od najpopularnijih artista poreklom iz Rumunije, poznat je po groovy deep i tech zvuku. Zahvaljujući prefinjenom muzičkom ukusu, on redovno nastupa u nekim od najboljih evropskih klubova kao što su Panorama Bar i Watergate u Berlinu, Fabric u Londonu i Space na Ibici. Njegova produkcija dobija sjajne kritike, kako od kolega i publike tako i od izdavačkih kuća, a prošle godine osnovao je i svoju etiketu, Cyclic records. Serijal Dirty Soundz lansiran je prošle godine, sa ciljem da promoviše kvalitetni underground house zvuk, a žurke prati sjajna atmosfera i sve veća popularnost među publikom.

Uz rezidente DJ dvojac Battric & MiVu, nastupaju i pažjivo birana imena sa domaće underground scene, a ovim partyjem započinje serija gostovanja stranih DJ-eva koji do sada nisu nastupali u Beogradu.

Karte su dostupne na prodajnim mestima Eventima i putem sajta www.eventim.rs, po ceni od 550 dinara, a na ulazu, cena će iznositi 700 dinara.

Više informacija na: https://www.facebook.com/events/493774814015331/?fref=ts

Promo mix Mihai Popoviciua:  http://www.mixcloud.com/raleraa/mihai-popoviciu-dirty-soundzpromo-mix/

Avatar photo

Autor: Igor