Christian Smith: Ozbiljno gruvanje u klubu “The Tube”

Švedski DJ Christian Smith, koji već više od decenije spada u grupu najcenjenijih svetskih izvođača, nastupiće u petak (01.11) u klubu “The Tube”. Smith je poznat po odličnoj atmosferi na žurkama i prefinjenom fanky miksu tech-house i techno-a, pa se u petak sigurno očekuje pravo gruvanje.

Najprecizniji žanrovski opis muzike ovog Šveđanina, koji je trenutno stacioniran u Sao Paolu bi, kako i sam kaže, bio – “Sve između house-a i techno-a”. Ipak, njegov zaštitni znak su jedinstven fanky miks tech-house-a i musical techno-a, kao i veome energične žurke. Smith je nastupao na svim eminentnim svetskim festivalima i klubovima, a  ima izdanja i za najprestižnije lejblove kao što su Drumcode-a od čuvenog Adama Beyera ili britanski Renaissance.

 
Domaća podrška je jedan od naših najboljih DJ-eva Dejan Milićević,  a ulaznice će se do 00.30 sati plaćati 300, dok će posle biti 500 dinara.
Dan ranije (četvrtak, 31.10) je tradicionalni Halloween maskenbal, kada će se u klubu The Tube po običaju okupiti gusari, vampiri, doktorke, đavolice, super-heroji, zombiji i mnogi drugih stvarni, strašni i izmišljeni likovi.
Za muzičku podlogu u Noći veštica zadužen je trio Peppe, Ales i Bros, a spremili su muzičku vožnju od deep-a do techno-a. U subotu se za DJ pult vraća duo Oysha i Goran Starčević, koji i ovoga puta najavljuje neke novitete i malo tvrđi zvuk nego inače. Ulaz u subotu je slobodan za sve, dok u četvrtak ulaz neće plaćati oni koji dođu maskirani, a ostali će morati da kupe masku na ulazu za 300 dinara.
Avatar photo

Autor: Igor