Više od 500 Lovefest 2014 Membership kartica rasprodato za samo dva dana

Najveći muzički i umetnički festival iz centralne Srbije Lovefest iznenadio je svoje posetioce i za osmi festival ljubavi koji će biti održan od 7. do 9. avgusta 2014. godine kreirao 500 Membership kartica.

Posebne članske kartice rasprodate su za samo dva dana, a osim kupovine karata po promotivnoj ceni od 990 dinara najverniji fanovi na poklon su dobili i kartu za Love District, šarenu žurku koja će biti održana 9. novembra u BelExpo centru u Beogradu.

Dodatna prednost personalizovane Lovefest Membership kartice je i besplatno korišćenje kampa, besplatan ulaz na sve Lovefest promotivne događaje do 10. avgusta 2014. godine, kao i pristup jedinstvenoj Lovefest Ambassadors zoni festivala.

Specijalnim iznenađenjem Lovefest se zahvalio svim posetiocima koji su u proteklih sedam godina bili uz festival. Prema rečima organizatora svi ljubitelji dobre zabave su zajedno sa izvođačima i Lovefest timom doprineli prestižnoj UK Festival Awards nominaciji u kategoriji Best Overseas Festival, za koju glasanje traje još danas.

Osim personalizovanih Lovefest kartica, kreativni direktori Lovefest-a najavili su i niz iznenađenja, spektakularnu scenografiju, kao i najbolji line up do sada.

 

Glasajte za Lovefest (kategorija: Best Overseas Festival): www.festivalawards.com/vote

 

Avatar photo

Autor: Igor