Circoloco u Beogradu: Prva dama Ibice Tania Vulcano i Gremi nominovani DJ mag Nic Fanciulli ovog vikenda “tresu” Barutanu!

 

Fantastična predstavnica lepšeg pola i jedna od najaktuelnijih DJ-ica na svetu u ovom trenutku, Tania Vulcano, nastupiće u Barutani u subotu 25. juna! Samo dan ranije, u petak 24. juna, na najlepšu pozornicu na otvorenom stiže muzički producent i DJ mag Nic Fanciulli.

Nic Fanciulli je DJ, producent i tvorac label-a Saved Records, koji se održao kao jedan od najboljih predstavnika UK elektronske scene poslednje decenije. Doprineo je razvoju tehno haus zvuka na globalnom nivou, a poznat je i po svojim CD kompilacijama i miksevima za Renaissance, Global Underground, Balance i najnoviju Defected’s In The House seriju iz 2014. Među dostignućima u svojoj karijeri beleži i nominaciju za čuvenu nagradu Gremi, a jedinstvenu priliku da ga čuju uživo imaće Beograđani u petak, 24. juna.

Tania Vulcano je rođena u Urugvaju, ali već deset godina živi na Ibici gde je postala svetski DJ poznato lice. Svoje internacionalno mesto učvrstila je kao rezident klubova Space i Circoloco koji su domaćini nekih od najvećih muzičkih događaja. Tamo je imala priliku da nastupa pored izvođaca kao što su Tenaglia, Mr C, Fatboy Slim, Terry Farley i mnogi drugi. Nedavno je objavila miks pod nazivom “Criminal Groove” koji je izazvao burnu reakciju na undergorund sceni čuvenog party ostrva. Njen stil podrazumeva deep, funky, house, kao i tribal, a njena neverovatna energija je očigledna tokom svakog nastupa. Ona osvaja masu sa neprekidnim nizom kvalitetne house muzike! U Beograd nam stiže 25. juna, a priliku da uživate na sjajnoj žurki imaćete u Barutani.

Ulaznice za oba ova događaja mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigistixa, u okviru jedinstvene Tuborg Green Ticket ponude koja obezbeđuje ulaz na obe žurke! Cena komplet ulaznica za oba dana iznosi 1.100 dinara za parter, odnosno 1.600 dinara za VIP sektor. Pored toga, pojedinačne ulaznice se nalaze u prodaji po ceni od 700 dinara za regularnu odnosno 1.200 dinara za VIP kartu za nastup Nica Fanciulli-ja, dok cena regularne karte za nastup Tanie Vulcano iznosi 700 dinara za regularnu, odnosno 1.000 dinara za VIP kartu.

Avatar photo

Autor: Igor