Classic Trance Night Vol. 2: Eastbound, Filip Nikolaevic, Tarbuk, Hypnotic

Prvi parti je prošao odlično i mnogi su tražili da sve ponovimo. I nama je bilo dobro, zato evo nas opet 19. marta na Volume 2 🙂.

Ko smo mi? 

Filip Nikolaević je mastermind iza serijala Retro trens žurki koje blizu deceniju već okupljaju publiku kojoj nije stalo do najnovije muzičke generike. Sa nekoliko svojih projekata u različitim podžanrovima elektronske muzike sasvim je prirodno svrstati ga u titane Beogradskog andergraunda.

Hypnotic je još jedan od “titana” čija beskompromisna selekcija i glatki miks od prvih DJ koraka devedesetih često začudi publiku i namećući pitanje “zašto ovaj čovek ne vrti češće?”. Jedan je od najvećih kolekcionara elektronske muzike i velika je čast svirati zajedno sa njim, a ovo je jedna od retkih prilika kada ga možete čuti.

Tarbuk, nekada poznat i kao DJ Maurice iz vremena Love Nationa gde je zajedno radio sa Hypnoticom, takođe ima dugačku karijeru iza sebe, nastupajući u raznim klubovima i festivalima kao što je nekadašnji Transplant.

Eastbound su ujedno i najmlađi dvojac i predstavnici nešto skorijeg trensa, domaćini emisije Pulseone Sessions već 8 godina. Iako danas pretežno u progressive zvuku (no žanrovska “obeležavanja” ne vole), okoreli su trenseri sa kraja devedesetih. Na njihovoj emisiji su gostovali između ostalih The Thrillseekers, Rank 1, Menno de Jong i mnogi drugi. 

Line up:

FILIP NIKOLAEVIC / USB, Magnetik
http://soundcloud.com/filipnikolaevic
http://www.mixcloud.com/filipnikolaevic/

EASTBOUND / Silk Rec, Round Triangle, Pulseone
http://soundcloud.com/eastbound-music
https://www.mixcloud.com/Eastbound/

HYPNOTIC / Sense, 2trancentral
https://www.mixcloud.com/_hypnotic_
https://soundcloud.com/2trancentral
https://www.youtube.com/user/2trancentral

TARBUK / Easy2Groove, ex Love Nation

Visuals by
SPACE+J

Ulaznica: 200din

Za više informacija posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor