Green Love Festival još jednom oduševio svoje fanove!

Završen je i prvi ovogodišnji Green Love Festival koji je kao i uvek do sad oduševio klabere u punom Spensu! Utisci se još sležu, ali se svi slažu da je italijanski DJ i producent Stefano Noferini opravdao utiske i statusa zvezde večeri.

Festival su otvorili Vladimir Palik i beogradski DJ Kristijan Molnar koji su napravili sjajnu atmosferu za zvezde večeri DJ Mladena Tomića i Stefano Noferinija koji su oduševili publiku u Novom Sadu i opravdali sva očekivanja. Nakon Noferinija na scenu stupa jedan od najboljih novosadskih DJ-eva Vladimir Aćić koji nikad nije razočarao svoju publiku. Nastavio je u u istom ritmu gde je stao Italijan i u vrhunskom ritmu zatvorio prvi ogodišnji Green Love Festival.

Sve ovo je samo bila uvertira za još tri sjajne žurke koje nas očekuju u okviru Green Love Festivala do kraja godine. Prva sledeće je već zakazana za 14. maj kada stiže sjajna DJ ANNA kao i Petar Dundov i srpska techno kraljica Lea Dobričić. Nakon toga je mala pauza do 15. oktobra kada prvi put u Novi Sad dolazi bugarski tech-house majstor Metodi Hristov.

POGLEDAJTE I PAR SLIKA OD SUBOTE:

Avatar photo

Autor: Igor