Move it w/Mihajlo

 

Crnogorska organizacija Click2Dream u saradnji sa XL club-om sprema još jedan spektakl! Ovoga puta publika će imati priliku da ponovo čuje Mihajla, o čijem se nastupu od ljetos još uvijek priča, dok će podršku raditi već poznata ekipa koju čine AudioStorm, P.S. i Strahinja Đorđević kao TZ Project.

Mihajlo je precizno definisao sopstveni muzički stil od samog početka svoje karijere, i može se opisati u jednoj rečenici: Techno u svim oblicima i formama. Držeći se svog mračnog, minimalističnog, a ponekad i sirovog zvuka, koji je uvijek u sintezi sa činelama i dinamičnim perkusijama Mihajlo je sa lokalne prešao na svjetsku scenu i nastupao je nekim od najpoznatijih svjetskih klubova, kao i na brojnim underground mjestima u Njemačkoj, Engleskoj, Italiji, Mađarskoj, Austriji, Švajcarskoj, Španiji, pa čak i u SAD-u.

Ognjen Vuković a.k.a. AudioStorm jedan je od najiskusnijih crnogorskih DJ-eva i producenata koji je svoju sreću pronašao u deep i progressive house zvuku. Od ranog djetinjstva pokazivao je interesovanje za muziku, i obožavao bendove kao što su Pink Floyd, Joy Division, Depeche Mode itd, a početkom devedesetih se okrenuo promovisanju elektronske muzike i underground žurki u Crnoj Gori. AudioStorm sada izdaje za nekoliko etiketa i ima podršku od svjetskih DJ-eva i producenata koji su mu bili inspiracija da nastavi da se bavi ovom muzikom.

Slobodan Popović a.k.a. P.S. se 2006. godine upisao na crnogorsku muzičku scenu i tada počeo organizovati žurke u Herceg Novom kako bi ljudima približio elektronsku muziku i proširio klabing scenu. Iza sebe ima nastupe na festivalima Sea Dance, Refresh, Exit i Re-Vel-In, a može se i pohvaliti sjajnim nastupima u kotorskom klubu Maksimus i frankfurtskom U60311. U njegovim setovima se mogu čuti melodični deep, tech-house i progresivni techno zvuk, koji će i ovog puta razdrmati publiku.

Strahinja Đorđević a.k.a. TZ Project za sebe kaže da prvi put u ozbiljniji kontakt sa muzikom stupa u 2015. godini, a njegove trake potpisane su za Tauten, Dark & Sonorous, Induxtriall Records, Parabola Records. Uskoro će izdati i novi EP za jedan veoma respektabilan lejbel, na kome će se naći 4 originalne trake i remiksi od The Automatic Message, Forest Peple, H. Paul i Bojana Vukmirovića. Publika ga već poznaje po mračnim i energičnim tonovima koji prate njegove trake i setove.

Žurka će se održati u XL club-u , Nikšicki put bb (od izlaza sa Mareze odmah skrenuti desno), u petak 18. marta sa početkom u 22h.

Avatar photo

Autor: Igor