Svi Kao 1. GRAMOPHONEDzIE stiže u Kraljevo!

 

Svi Kao 1with GRAMOPHONEDzIE!

Hosted by:

Nikola Paunovic  (FAKE Brothers)

special guest’s star:

GRAMOPHONEDzIE

soundcloud.com/gramophonedzie

facebook.com/TheGRAMOPHONEDZIE

Marko Milićević aka Gramophonedzie, za prijatelje i danas Marko Hollywood je rođeni dorćolac, diplomirani producent, suprug, otac i svetski poznat i priznat DJ.

Dečko koga ste pre više od decenije mogli da čujete i vidite na primer u nekadašnjem Incognitu ili Zvezdi, kako sa probranom ekipom beogradskih DJ vukova, krči put house muzici u tadašnjoj “techno Srbiji“. Marko se uvek izdvajao po svojoj skromnosti i srdačnosti. Ljubazan i nasmejan ali maksimalno skoncentrisan na ono što radi, bez kompromisa kada je njegova profesionalnost u pitanju. Svoj vrtoglavi uspeh vlasink mega hita “Why Don’t You” objasnjava ovako:

“Može se reći da su se kockice složile. Mnogo različitih pesama, projekata i pokušaja da se nešto uradi, mnogo neuspeha zbog sankcija, nemogućnosti putovanja itd; riskantnih odluka i prekretnica u životu. Bio sam zaista blizu i ranije, osvajao stipendije, nagrade, ali se stvari nisu poklopile.Od raznih ideja neke su regionalno bile uspešne, neke lokalno, ali sam imao sreću da sa “Why Don’t You” uspem da se probijem globalno, u svetu. Zapravo i posle “Why Don’t You” postoji veći broj pesama, ali nije lako stvoriti hit. “

Warm up:

DJ Gayo / resident KV

Petrovitz Yugoslavia / KG

Petrovitz Yugoslavia je urednik i voditelj ClubLife RadioShow emisije koja se bavi dešavanjima na klubskoj sceni Srbije i regiona . Za godinu i po dana koliko se ona emituje ,svoje exclusive mixeve za njegovu emisiju slalo je preko 90 DJ-eva kako iz Srbije tako i Evrope.

Ne propuštajući ni jedno veće muzičko dešavanje proteklih godina uspostavlja saradnju sa svim značajnijim imenima u ovom muzičkom žanru , a za njegov radio show producentska kuća iz Berlina-Mother Recordings svakog meseca šalje guest mix poznatih svetskih DJ-eva.

Cena ulaznice:

U pretprodaji: 300rsd

Na ulazu: 500rsd

Broj karata STROGO ograničen!

Info line: 064/ 15.34.075

Gde i kako kupiti ulaznicu:

Ulaznicu možete kupiti online preko prodajne mreže DD Tickets (http://www.ddtickets.rs/) kao i u svim WinWin prodavnicama.

KRALJEVO

WinWin Iv K. Bataljon 33/Dj (Gradski kej), (036) 335- 875

KRAGUJEVAC

WinWin, Cara Lazara 1, tel: (034) 365 735

WinWin, Kralja A. I Karadordevica 64, tel: (034) 355 193

NAPOMENE:

Dođite ranije kako bi izbegli gužvu!

Ulaznicu obezbedite na vreme jer ne garantujemo koliko će ih biti na ulazu zbog kapaciteta kluba.

Za više informacija posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor