Cocoon petak na Heineken Lovefestu! Legendarni Papa Sven ponovo u Vrnjačkoj Banji 3. avgusta

 

3. avgust jedno je od najbitnijih Heineken Lovefest večeri u agendi pravih techno manijaka jer je FIRE bina u znaku najvećeg svetskog muzičkog brenda Cocoon. Sven Vath ovog puta dovodi najvatrenije predstavnike svoje etikete i veoma traženi trio, Marcel Dettmann, Illario Alicante i Andre Galuzzi.

Poznati “Papa Sven” je di-džej kojem se veoma zaslužno pripisuje uspon andergraund scene i smatra se živom legendom tehno zvuka. Poznat je po svom jedinstvenom muzičkom pristupu i setovima, a svaki njegov nastup naziva se performansom, jer nikada ne znate šta tačno može da se dogodi. Kao vlasnik Cocoon izdavačke kuće, zaslužan je za veoma uspešne karijere svih svojih artista.

99 Stage – najmanja bina na svetu ponovo na Heineken Lovefestu

Jack Daniel’s 99 stage, kao pravo malo prošlogodišnje otkrovenje, ostao je zapečaćen u srcima svih posetilaca festivala ljubavi. Za ovogodišnje, dvanaesto izdanje, tokom četiri večeri na njoj će se predstaviti napoznatiji domaći klabing brendovi Blender, Raveolution, Tunnel, a uz njih i poznati makedonski andergaund klub Epicentar. Ova bina pored svoje specifičnosti da u nju staje isključiva brojka od svega 99 ljudi, posebna je po tome što svojim lineup-om ističe višegodišnju saradnju koju Lovefest gaji sa kolegama regionalne klupske scene.

Manje od 24 sati do početka festivala

Do početka dvanaestog izdanja festivala ostalo je manje od 24 sata, a Vrnjačka Banja je već dočekala prve goste. Kao i prethodnih godina i ovog leta na festival stiže više od 200 izvođača, a očekuju se posetioci iz preko 20 zemalja sveta. Još mali broj ulaznica koji je preostao u prodaji može se kupiti u svim poslovnicama Eventima i Gigs Tixa.

Avatar photo

Autor: Igor