CREED ASYLUM Vol.5 u klubu Compressor :: Novi Sad

 

CREED RECORDS je izdavačka kuća stacionirana u Beogradu sa ciljem da kroz svoja autentična izdanja i performanse promoviše kulturu elektronske muzike. 
CREED RECORDS sa ponosom predstavlja još jedan CREED ASYLUM događaj.
Ono što definitivno karakteriše ove performanse je luda i usijana atmosfera izazvana specifičnim deep, house i techno zvukom koji ovi DJ-evi i producenti dele sa publikom do ranih jutarnjih časova. 
Za peti u nizu CREED ASYLUM pored već priznatih svojih izvođača, CREED će ugostiti i 2 ugledna DJ-a iz Berlina, predstavnika EUN Records-a, čija izdanja možete se mogu čuti i u okviru našeg, domaćeg labela.

Main Room:

23:00 – 02:00 – Layzie [Novi Sad // Creed Records]
02:00 – 04:00 – Figu Ds [Berlin // EUN Records]
04:00 – END – DJ Veljko Jovic [Beograd // Creed Records]

Vip Room:

23:00 – 03:30 – Tim Jackman [Beograd // Creed Records]
03:30 – END – Janno V [Berlin // EUN Records]

Layzie. – Interesovanje za muziku je pokazao vrlo mlad. Kao DJ je počeo da radi sa 16 godina i jedan je od disk džokeja čija tehnika miksovanja techno/tech house/minimal/experimental nije prepoznatljiva samo u Novom Sadu, već u čitavoj Srbiji. Bitno je reći da je Layzie jedan od rezidenta u klubu Kompresor koji je svim ljubiteljima tehno zvuka u Srbiji veoma dobro poznat.

Velika nam je čast predstaviti Vam deo Creed Records-a – Luka Subasic (Layzie.)

DJ Veljko Jovic je prepoznatljiv po svom specifičnom Deep/Tech/Techno zvuku. U ovom trenutku sa ponosom možemo reći da je jedan od najpoznatijih i najpriznatijih techno producenata sa ovih prostora. O tome svedoče i potpisana izdanja za Yin Yang Records // Neptuun City //5howtime Music i mnoge druge izdavačke kuće. O njemu kao disk džokeju je suvišno trošiti reči, veliki je ljubitelj tvrđeg tehno zvuka što mogu potvrditi svi koji su imali priliku da prisustvuju nekom od njegovih nastupa.

Uz sve to i Creed Records Head of A&R. Sa ponosom vam predstavljamo DJ Veljko Jovic (Veljko Jovic)

Tim Jackman je poznato producentsko ime u Srbiji kada govorimo o Deep/Tech house muzici. Neke od izdavačkoh kuća koje su podržale njegov rad su Parabola Records i Black Wolf Music. Nakon pauze u DJ-ingu ponovo se vratio još bolji. Sa velikim zadovoljstvom vam predstavljamo našu veliku uzdanicu i talenta – Milan Mihailovic.

Figuds je umetnik koji zauzima svetsku muzičku scenu. Na njega je najviše uticala moderna muzika Detroita i Berlina. Techno, minimal i tech house su žanrovi koje je fantastično uspeo da objedini u svojoj produkciji.
Prepoznatljiv po svojim Live setovima dobio je poštovanje od mnogobrojnih, istaknutih predstavnika underground scene.

Dj Janno je bio rezident “The White House” (London), zatim “Read The Crowd“ i trenutno je rezident DJ u “W Hotel” (Hong Kong)
DJ Janno je pult delio sa zvezdama kao što su Sasha, John Digweed, Ferry Corsten, Luke Chable, TIESTO and Cosmic Gate i mnogi drugi.

Za vise informacija posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor