Technodrome Vol.9 @ klub DOT

 

Novu godinu počinjemo uz techno ritam!

Ljubitelji kvalitetnog techno zvuka će imati priliku da se počaste žurkom koja će im ostati u sećanju kao jedan od najboljih trenutaka ove nove 2015. godine. Ovog puta Technodrome Vol.9 regionalno povezuje Srbiju i Hrvatsku i uz pažljivo odabrane umetnike obnavlja konekciju koja putuje kroz bitove savršenog zvuka koji pokreće svako telo koje se našlo u blizini.

Upravo zbog toga je Technodrome postao mesto nove energije koja zanemaruje geografske granice i širi pozitivan vajb na celom Balkanu, a nastao je iz potrebe za jedinstvenim zvukom i dobrom zabavom, kao i zbog ulaganja u talenat i razvoj talentovanih mladih ljudi iz Srbije i regiona koji ranije nisu imali priliku da nastupaju pred većom publikom.

Line Up:

Phonoratz je DJ kolektiv iz Niša i čine ga Enes i Emil. Phonoratz setovi se mogu nazvati savršenom fuzijom house, minimal i tech house zvuka koji dodatno pojačan veštim kombinovanjem različitih zvukova i semplova koji na dancefloor donose harmoniju koja se razliva do najskrivenijih ćoškova i svakog od prisutnih podseća da je na žurci da bi plesao.

https://www.facebook.com/phonoratz

http://www.mixcloud.com/emildovic/

Teo Haoruda je DJ iz Hrvatske koji u klub odlazi sa ogromnim predznanjem. Kada je otkrio strast prema elektronskoj muzici, pre nego što se zadao u kreiranje spektakla za DJ pultom, dobro je istražio sve puteve i tajne zagrebačkog underground clubbinga. To mu je donelo mesto rezidenta u najvećim klubovima Hrvatske i regiona, uključujući i poznati klub The Best koji je bio domaćin programu Techno Club koji je “stvorio” mnoge od danas najtraženijih umetnika kao što su Technasia, James Ruskin, Oscar Mulero i drugi. Zvuk koji Teo Haoruda danas predstavlja publici je fokusiran na minimalistički techno zvuk, ali kao kod svih pravih umetnika, te granice se vrlo lako i često pomeraju i on eksperimentiše i sa drugim stilovima techno muzike.

https://www.facebook.com/pages/Teo-Harouda/

https://soundcloud.com/teo-harouda

Luka Vuković b2b Ivan Radojević čine DJ duo iz Užica. Njihova imena su instant podsetnik na 031 Republic organizaciju i predstavljaju sinonim za klupsku scenu Užica, dok su njihovi b2b setovi lomili prozore i pomerali zidove klubova u regionu i Beogradu, ali su i terali masu da vrišti na nekim od najvećih muzičkih događaja u našoj zemlji kao što su Exit, Love Fest i Foam Fest. Njihovi setovi su sada obeleženi snažnim zvukom i prepoznatljivim tech house i techno ritmovima koje oplemenjuju poigravanjem sa tribalnim bitovima, groovy bass linijama, dubokim vokalima i vešto naglašenim perkusijama.

http://www.mixcloud.com/ivan-radojevic/

http://www.mixcloud.com/lukavukovic750/

 

Avatar photo

Autor: Igor