Cristian Varela i David Moleon na prvom rodjendanu StereoGroove-a

U petak 11.03 u klubu Tron u Travniku, jedna od vodecih organizacija koja aktivno radi na organizaciji i promociji elektronske muzike u BiH organizuje svoj prvi rodjendanski party, pod nazivom StereoGroove 1st anniversary.

StereoGroove je u svoja prethodna 4 izdanja ugostio jako puno imena kao sto su Mladen Tomic, Lea Dobricic, Sinisa Tamamovic, Marko Nastic, Du’art, Jay Lumen, a ovaj Line-up su kako sami kazu cuvali za “posebnu priliku”,kakva ovo sigurno i jeste..

Svaki StereoGroove je do sada bio jako posećen, a na ovom očekujemo da se obore svi rekordi jer su ulaznice namenjene za predprodaju skoro rasprodanenavode iz StereoGroove tima.

To nas ni malo nebi iznenadilo jer je na line-upu ove večeri dvojac iz Španije CRISTIAN VARELA & DAVID MOLEON!!! Pored ova dva strašna headlinera tu je i osebujna dama iz Slovenije Tea Vucković kao i domaća podrška koju čine Goran Emkić iz Tuzle, Alexander de Funk iz Sarajeva i Davor B iz Zenice. Pored ovog jakog Line-upa iz StereoGroove ekipe nam navode da ce posetioci ove večeri moći da uživaju pored vrhunske muzike i u enterijeru kluba Tron koji važi za jedan od bolje opremljenih klubova na ovim prostorima..

Pošto je ovo rodjendanska partija i enterijer kluba Tron će se totalno izmeniti pa će unutrašnjost objekta dobiti sasvim novi izgled, onaj pravi rodjendanski

Bez sumnje ce ovo biti noc za pamćenje…

Avatar photo

Autor: Igor