Slave To The Rhythm u Monsunu 5. marta

 

Techno groove ponovo gospodari podijumom za igru u Monsunu u subotu 5. marta, a za DJ pultom biće Ivan Radojević & Luka Vuković, Andrew Meller i Popi Divine.

U pitanju je proverena ekipa DJ-eva i producenata prepoznatljiva po dobroj energiji, odličnim setovima i uvek vrhunskom provodu na žurkama, a na Slave To The Rhythm će nas provozati kroz sve žanrove techno i house muzike.

Ivan Radojević i Luka Vuković su duo čije setove karakterišu snažni i prepoznatljivi tech house i techno ritmovi obogaćeni plemenskim beatovima, groovy bas linijama, masnim i dubokim bojama i svedenim vokalima. Vole da eksperimentišu sa loopovima, semplovima i efektima, a na bini se savršeno dopunjavaju. Svoju strast lako prenose na publiku, a njihova ogromna harizma i pozitivna energija osvaja svaki prostor za ples. Osnivači su organizacije “031 Republic” koja je sinonim za klupsku scenu Užica.

Andrew Meller je DJ i producent koji svojim setovima nikoga ne ostavlja ravnodušnim. U njegovom opusu možete naići na različite muzičke pravce svi su bazirani na house zvuku. U zavisnosti od raspoloženja to mogu biti deep, tech ili techno. Voli da eksperimentiše na podijumu i da se igra sa ljudskom psihologijom, a vodi se motom “Koliko energije daš, toliko ćeš je dobiti nazad.”  Iza pseudonima Andrew Meller stoji Andrija Antić, jedan od osnivača projekata ReWire, Beat and Juice i Depth Perception.

Popi Divine iza sebe ima skoro 20 godina iskustva, a zvuk u kome se pronašao su deep, tech house i progressive. Bio je član prve beogradske progressive house organizacije “Digital Harmony”, od 2007. godine je član poznatog beogradskog sastava Divine Electronica. Delio je DJ pult sa velikim svetskim imenima kao što su Kevin Sounderson, Sander Van Doorn, Kurd Maverick, Kaiserdisko, DJ Tarkan, Soda inc, Way Out West, Aidan Lavelle, James Zabiela, Dejan Milićević I drugi. U impresivnoj karijeri može se pohvaliti i muzičkim nagradama na prestižnim takmičenjima za DJ-eve od kojih je najznačajnija titula srpskog finaliste na burn Residency 2015.

 

Avatar photo

Autor: Igor