CRISTIAN VARELA ZA 5. MART U BANJALUCI NAJAVLJUJE ŽURKU ZA PAMĆENJE!

 CRISTIAN VARELA  ZA 5. MART U BANJALUCI NAJAVLJUJE ŽURKU ZA PAMĆENJE!

Cristian Varela, španski kralj techno zvuka, nakon sedam godina stiže u Banja Luku, kako bi započeo višemesečnu proslavu Fresh Wave jubileja!

Jubilarna, deseta godina Fresh Wave Festivala u znaku je retrospektive ali i najjačeg lineup-a do sada, koji će uskoro biti objavljen! Višemesečna proslava koja počinje već narednog vikenda, odnosno u subotu, 5. marta u banjalučkom klubu KSB, donosi gostovanje jednog od dosadašnjih headlinera festivala, koji  se, nakon što je nastupio na tvrđavi Kastel 2015. godine, sedam godina posle vraća u grad na Vrbasu.

Techno čarobnjak, koji svoju magiju servira na 4 gramofona i koji se u dugogodišnjoj karijeri okitio se sa više od 40 nagrada, uključujući i one za “Najboljeg tehno DJ-a u svetu” na dodeli DJ nagrada 2007. i ponovo 2013. godine, CRISTIAN VARELA, najavio je nezaboravnu žurku, ne krijući oduševljenje povratkom u grad Fresh Wave Festivala:
“Posle sedam godina rado se vraćam pred veoma posebnu publiku, koja raste i raste sa motivacijom za čistim tehno zvukom. Najvažniji cilj mi je uvek da pokažem nešto novo novim generacijama ali i sledbenicima stare škole, a da zatim stvorimo jedinstvenu atmosferu uz vanvremensku muziku. Osećam da je ovo neka vrsta ostavštine za nadolazeća izdanja ovog festivala i jako se radujem žurci za koju obećavam da će biti nezaboravna!”

Cristian Varela je u proteklim decenijama objavio brojna EP izdanja, a kultni status, osim ogromnim talentom, stekao je i kao vlasnik uticajnih izdavačkih kuća Pornographic i Codes Experiments Records. Lineupu 5. marta pridružiće se i banjalučki DJ mag, koji je na sceni gotovo četvrt veka – Woodie kao i najmlađa ekipa izvođača sa domaće elektronske scene: Miloš Drvenica i Nikola Serdar
Ograničeni broj ulaznica po ceni od 20 KM  dostupan je u zvaničnom pabu Fresh Wave-a, banjalučkom pabu Hogwarts.

Avatar photo

Autor: Igor