Filthy Kid i Milos Vujovic izdali novi “Raveolution” EP za čuveni Unrilis!

 Filthy Kid i Milos Vujovic izdali novi “Raveolution” EP za čuveni Unrilis!

Techno dvojac iz Srbije se posle 3 godine vraća sa novim collab-om, sa mnogo više iskustva i produkcijskog znanja, ovog puta su uspeli da potpišu 3 peak time techno trake na legendardnom italijanskom techno lejblu Unrilis!

Milošu je ovo druga saradnja sa Napuljskim techno velikanima, pošto je prošle godine izdao “Rave Bells” EP na njihovom pod lejblu Loose Records, i time otvorio put za evenutalno potpisivanje na glavnom imprintu koji se i desio ove godine.
Stefanov i Milošev ukus za technom se odavno podudaraju, ovog puta je to kulminiralo u moderne i kristalno ciste zvukove, ja dominantnim synth lead-ovima!

Celo izdanje možete čuti na sledećim linkovima:

Filthy Kid, Milos Vujovic – Raveolution (Original Mix)
Filthy Kid, Milos Vujovic – Gravity (Original Mix)
Filthy Kid, Milos Vujovic – Who You Are (Original Mix)

Izdanje možete kupiti klikom ovde.

Miloš: Stefan Ivanjac (Filthy Kid) i ja se znamo odavno, on mi je veoma dobar prijatelj i fantastičan producent i muzički smo savršeno usklađeni. Pošto smo uradili EP pre nekoliko godina, odlučili smo da uradimo još jedan sa ciljem da ovog puta pokušamo da isporučimo malo jedinstven zvuk koji ćemo pokušati da zadržimo u našim sledećim saradnjama.

Who You Are“ je bila prva pesma koja je nastala, želeli smo da bude malo „dublja“, a opet da se može svirati u bilo kom delu noći.

Raveolution je bila naša glavna traka. Pošto živimo daleko jedan od drugog u različitim gradovima, malo nam je teško da pravilno sarađujemo, ali kada je on došao u moj studio seli smo ozbiljno da radimo i završili skoro celu numeru za jedan dan. Sve je bilo savršeno i na mestu. Saw/Reese zvuk je bila najizazovnija stvar koju je bilo najteže miksati i staviti tako da se ističe u numeri. Sviđa nam se kako je na kraju ispalo i jedva smo čekali da ga testiramo uživo. A reakcija publike je bila neverovatna!

Gravityje bila poslednja numera koja je napravljena, ideja je bila da se napravi veliki break sa jasnim sintisajzerskim lead-om i savršenim low end-om. Mislim da možemo biti zaista zadovoljni ishodom. Na kraju krajeva, stigli smo do Unrilisa, tako da je misija obavljena!“

Miloš Vujović aktivno učestvuje u srpskoj underground DJ sceni već punih 20 godina. Rođeni Pančevac, radio je u svim velikim gradovima u Srbiji, a imao je i zabeležene nastupe u inostranstvu u Holandiji, Makedoniji i Hrvatskoj. Pored zapaženih setova na EXIT i Green Love festivalima, radio je sa mnogim svetskim DJ imenima kao što su Cristian Varela, Sam Paganini, Luigi Madonna, Mladen Tomić, Jay Lumen, Markantonio i mnogi drugi. Svoju produkciju definiše kao “rolling i pumping techno”, i trenutno ima izdanja na etiketama kao što su Unrilis, Orange Recordings, IAMT, Funk’n Deep, Loose Recordings, Gain Records, Reload Records, Reload Black, Tauten, In Deep’n’Dance, Stickrecordings, Patterns i mnoge druge.

Milošev poslednji projekat je emisija o rejv kulturi „Rejvizija“ koja se emituje svakog četvrtka na „Rejvizija“ YouTube kanalu, gde su gosti poznati DJ-evi i producenti iz regiona i šire.

Linkovi:

https://www.beatport.com/artist/milos-vujovic/470794

http://www.instagram.com/milos_vujovic
http://www.facebook.com/djmilosvujovic
http://www.soundcloud.com/milosvujovic
https://www.residentadvisor.net/dj/milosvujovic
http://www.youtube.com/c/MilosVujovic

Rejvizija linkovi:
https://www.youtube.com/c/Rejvizija/
https://www.facebook.com/rejvizija/
https://www.instagram.com/rejvizija/

Filthy Kid (Stefan Ivanjac): Ljubav prema muzici ispoljava od detinjstva, slušajući razne vinile i kompilacije koje su ostavile utisak na njegovo dalje interesovanje za muzičku karijeru i produkciju.

Sredinom 2008. počinje da istražuje svet produkcije i DJ-inga i tek punoletan počenje je da nastupa po lokalnim klubovima i festivalima.

Prva izdanja usledila su početkom 2015, dok je Filthy Kid počeo da ostavlja svoj prepoznatljiv Techno zvuk sa snažnim udarcima i tamnim dubokim bas linijama.

‘EP ‘Mercy’ ostavio je veliki trag na početku karijere jer je privukao pažnju velikih DJ imena.

Potom je usledila serija izdanja za poznate izdavačke kuće poput ‘Phobiq’ i ‘Redrum’ gde sa numerama kao što su ‘Substance’ i ‘Delirious’ pojavljuje na svačijoj plejlisti i setu.

Pesma pod nazivom ‘Rotten’ koja je izašla na ‘Pursuit’ ostavlja trag u filmskoj industriji pojavljivanjem u dokumentarnom filmu.

Pocetnom 2022 godine sledi veoma dobar start sa izdanjem za etiketu ‘Unrilis’ gde potpisuje 4-tracker ‘EP pod nazivom ‘Raveolution’.

Uporedo sa Techno izdanjima, priprema i svoj prvi elektronski album sa potpuno drugačijim zvukom na kome će predstaviti svoj jedinstveni stil pod pseudonimom FK.

Linkovi:
https://www.instagram.com/filthy.kid.music/

https://www.beatport.com/artist/filthy-kid/441409
https://www.youtube.com/channel/UC4WMS2-60rviF-kiY1ND1KAhttps://open.spotify.com/artist/3HNn6TU7TMhBzh6vgfIK38

Avatar photo

Autor: Igor