Da li ste spremni? Heidi i Kim Ann Foxman večeras u Depou!

 

Šarmantni back2back duo Heidi & Kim Ann Foxman nastupiće večeras u Magacinu Depo na adresi Travnička 3, a uz njih na lajanpu naći će se naša tehno dama Tijana T i Kristijan Molnar, autor emisije Christallization. Ulaznice se još uvek nalaze u prodaji po ceni od 1.000 dinara na svim prodajnim mestima Eventima, kao i u Zla Shteku u Sremskoj.

Zahtevi na rajder listi bili su skromni – Kim je od organizatora tražila voćne sokove i kokosovu vodu, a Heidi je, osim gomile mineralne vode koja treba da bude u bekstejdžu, tražila i dve boce šampanjca. Pored Heidi i Kim Ann, koje su obećale žurku za pamćenje, u Magacinu Depo će ove subote nastupiti naša tehno zvezda Tijana T i Kristijan Molnar, jedan od najaktivnijih domaćih DJ-eva i autor emisije Christallization. Kim će u Beograd doneti pravi duh njujorškog klabinga jer nam u goste stiže direktno iz “Velike Jabuke”, a iza Heidi je karijera duga preko deset godina, tokom koje je nastupala u skoro svim najboljim klubovima i festivalima širom sveta kao što su Exit, Global Gathering itd. Spoj ove dve dive, odnosno njihov b2b set je nešto što naši klaberi čekaju još od legendarnog nastupa na Dance Areni 2014 godine, a energija koju su ove dve dame donele na Tvrđavu rezultovala je žurkom koja se prepričavala mesecima kasnije.

Ulaznice za spektakl u Depou mogu još uvek se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Zla Shtek radnji u Sremskoj ulici po ceni od 1.000 dinara, dok će na ulazu na party karte ponovo poskupeti.

 

Avatar photo

Autor: Igor