Serbia Wonderland se vraća korenima

 

12. oktobar, 2013. godine se u festivalskom kalendaru beleži kao dan kada je Serbia Wonderland Festival napravio revoluciju i klaberima predstavio nove muzičke žanrove koje su do tada mogli samo da prate gledajući online klipove popularnih svetskih događaja kao što su Tomorrowland, Ultra Music, EDC i drugih bobmastičnih festivala koji su pored muzike karakteristični po kompletnom audio-vizuelnom doživljaju koji krase laseri, specijalni efekti, performeri i naravno najbolja svetska DJ ekipa!

To veče se na Beogradskom Sajmu okupilo preko 6000 ljudi i učestvovalo u spektaklu koji je otvorio DJ Omnia populanom pesmom ˝Apollo˝. ˝We are, we are˝, momenat praćen eksplozijom u Hali 5, svim fanovima Serbia Wonderlanda ostao je upamćen kao najbolji momenat u celokupnoj istoriji festivala.

Ove godine, Serbia Wonderland se vraća korenima i održaće se 8. oktobra. Uz konsultacije sa fanovima, odlučeno je da ovog puta bude na nekom od Beogradskih ˝indoor˝ lokacija. Publika opet gradi svoj festival. Od Vas će zavisiti na kojoj lokaciji će se događaj održati i koja ćete imena imati prilike da slušate.

Iz organizacije poručuju: ˝Spremite se za novi spektakl! Vraćamo se energiji koja je pokrenula Festival Budućnosti! Obećavamo scensku ludnicu sa dosta boja, magije, lasera, efekata. Možda nam u goste opet dođu neka imena koja su na Vas ostavila najlepši utisak.˝

Ulaznice za ovogodišnje izdanje Serbia Wonderland Festivala mogu se naći u prodaji po ceni od 890 rsd na svim prodajnim mestima Eventima, DD Tickets-a kao i u prostoriji Jungle Tribe-a (Gospodar Jevremova 49)!

 

Avatar photo

Autor: Igor