Da li ste spremni za ljetnju sezonu u Maximusu?

 

Vrući podijum Maximusa poziva vas na fenomenalnu ljetnju eskapadu, katarazu pred neumoljivom silom elektronskih tonova, u kojoj vođeni bitom koji struji kroz stopala, clubberi širom planete, uz interaktivnu avanturu plesa, ostaju zalijepljeni za dance floor čuvene „crnogorske elektronske katedrale“. Očekuje vas mnogo poznatih svjetskih imena uz koje ćete đuskati do zore.

Alex Kenji, Paul Van Dyk, Talamasca, Mike Candys, Aly & Fila, Kill the Buzz, Oxia, Neelix, Moguai, Rebekah, Bizzare Contract, John Rundell – samo su neka od imena svjetske elektronske scene koji će, pored domaćih DJ – eva, nastupiti za DJ pultom u ljetnjoj sezoni čuvene arene diskoteke Maximus. Prvi u redu DJ – eva i producenata koji će nastupiti u superklubu Maximus, čija je reputacija odavno postala globalna, preko granica Balkana, jeste Mladen Tomić, jedan od najuticajnijih DJ – eva i producenata sa ovih prostora.

Miss Kittin, Derrich Carter, Chris Liebing, Indra, Vibe tribe, Royal Flush – samo su neki od najboljih u svom žanru koji će nastupiti na devetom Refresh festivalu, koji će se održati od 13. do 15. avgusta u superklubu Maximus. Diskoteka Maximus postala je poznata po događajima elektronske muzike koji imaju kulturno –umjetničku notu i koji su znatno doprinjeli razvoju underground scene u Crnoj Gori. Očekuje se da će ljetnji line up rasplamsati već odličnu energiju koja postoji kod ljubitelja elektronskog zvuka i odličnog provoda.

Diskoteka Maximus – sinonim za najbolje žurke u Crnoj Gori, pokazala se kao organizator najboljeg provoda na ovim prostorima. Kroz razne zabavne aktivacije svaku žurku pretvara u jedno nezaboravno iskustvo pa zato ne čudi činjenica da je danas epicentar klubskih dešavanja. Nije bilo potrebno mnogo da ih crnogorska publika zavoli i da ostavi snažan utisak na crnogorske clubbere, te da zaradi njihovo povjerenje. Predanost i konstantna posvećenost napretku i poboljšanju upisali su je u svjetski partenon elektronskog zvuka, zbog čega je i dobila titulu „crnogorske elektronske katedrale“.

Organizatori nastoje da obore svoj rekord sa više energije, više dobre muzike i mnogo više clubbera svih generacija koje ujedinjuje ono jedinstveno u cijelom svijetu – muzika. Ljetnji line up će dati svim posjetiocima Maximusa dobar povod da ne prestanu da đuskaju na podijumu za ples do jutra.

Avatar photo

Autor: Igor