Roger Sanchez nastupa na Belgrade Beer Festu!

 

Kao i svake godine Belgrade Beer Fest je spremio „poslastice“ za ljubitelje elektronkog zvuka.  Prve večeri ovogodišnjeg festivala, u sredu 19. avgusta nastupiće njujorški DJ Rodžer Sančez (Roger Sanchez). 

Sančez je zavoleo muziku odrastajući osamdesetih u Kvinsu i slušajući začetnike hip-hopa. Zahvaljujući počecima u kreativnoj muzičkoj sredini, idejama i veštinama koje je pokazao, danas je priznati umetnik sa katalogom od preko 2 000 orginalnih pesama i remiksa.  Prvi singl objavio je 1990. pod peseudonimom Egotrip, a naredno izdanje, pod drugim pseudonimom Underground Solution, obezbedio mu je i prvu turneju. Od tada je Rodžerova karijera u stalnom usponu, a veliki deo obeležili su i čuveni remiksi za izvođače među kojima su Michael Jackson, The Police, Diana Ross, Jamiroquai, Maroon 5 i No Doubt, zahvaljujući kojima je osvojio Gremi nagradu 2003. godine.

Rodžer Sančez je i pionir miks podkasta i dobitnik prve Best podcast nagrade 2007. godine. Kao veliki zaljubljenik u radio, autor je emisije koja se emituje, svake druge nedelje, u 30 zemalja i ima više od deset miliona slušalaca širom sveta. Jedna od najupečatljivijih dimenzija njegove karijere su stalni nastupi u najvećim klubovima na Ibici još od 2000 godine. Od skromnih početaka u Njujorku do glavnih bina na najvećim svetskim festivalima, Rodžer Sančez je svoju karijeru gradio zahvaljujući sjajnom i uvek aktuelnom zvuku kao i armiji fanova koji ga čine jednom od najvećih zvezda dens muzike. 

I ovog leta, od 19. do 23. avgusta, na Ušću nas očekuje pet dana odlične muzike i atmosfere. 

Za vise informacija posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor