Danas počinje treći Lovefest Energy

 

U beogradskom klubu Drugstore (Despota Stefana 115) danas od 22h počinje treći Lovefest Energy, žurka koja predstavlja najveću underground binu festivala ljubavi. Ovog puta Lovefest Energy, u svom prestoničkom izdanju ugostiće neka od najtraženijih imena na svetskoj underground sceni, među kojima su Tama Sumo, Fred P i DJ Qu.

Legendarnda Tama Sumo nastupiće u veikoj sobi pred beogradskim klaberima po prvi put. Fanovi Lovefesta je pamte po nastupu koji je obeležio Lovefest Energy Stage 2014. godine u Vrnjačkoj Banji, a od tada njena karijera imala je vrtoglav uspon.

Fred P, jedan od pionira Detroit house-a, klaberima širom sveta poznat je kao veliki zaljubljenik u muziku. Vlasnik Strenght Music etikete i treće veliko ime, koje dolazi na beogradski Lovefest Energy je DJ Qu. Rezident kultne serije Circoloco žurki i jedno od imena koje je obeležilo prošlogodišnje izdanje festivala, premijerno pred beogradskom publikom predstaviće i svoj novi album.  

Ulaznice u pretprodaji rasprodate

Ulaznice u pretprodaji su skoro rasprodate, a još mali broj karata moguće je naći samo u poslovnicama Eventima i Gigstixa. Karte će moći da se kupe i na ulazu po ceni od 990 dinara.

Avatar photo

Autor: Igor